Home » Home » Alle originele direct mail » Turning Card

 

Turning card

Deze originele kaart ziet er van de buitenkant vrij normaal uit maar opgelet! Deze direct mail bestaat uit vier pagina’s, waarbij bij elke vouw een nieuwe boodschap wordt ontluikt. De boodschap van deze originele kaart ontdekt men door de kaart te blijven vouwen. De Turning Cards zijn er voor de kleine en de grote communicatiedoeleinden. Er zijn diverse formaten: van visitekaartjes formaat tot aan brochure formaat. Een opvallende mailing zoals de TC kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken: als brochure, nieuwjaarskaart , of uitnodiging voor een personeelsfeest. Ontdek het zelf!

Sample pakket opvallende mailing

Oneindige Draaikaart Rond

Turning Card rond Direct Mail

Behoud het speciale effect van de originele Oneindige Draaikaart, maar geef de kaarten een mooie ronde vorm. Hierdoor is niet alleen het effect opvallend maar ook de vorm van de kaart.

Bekijk de Oneindige Draaikaart Rond

Infinity Card A5 formaat

Turning Card A5 Direct Mail

Het A5 formaat van deze Infinity Card maakt het een geschikte optie voor uw bedrijfsboodschap. Het speciale effect van de mailing houdt de aandacht van de lezer lang vast.

Bekijk de Infinity Card A5 formaat

Doordraai Kaart 13×13

Turning Card 13x13 Direct Mail

De Doordraai Kaart 130×130 mm heeft een compact formaat en is door zijn lichte gewicht een voordelige optie. Met deze mooie mailing kunt u de portokosten flink drukken.

Bekijk de Doordraai Kaart

Oneindige Kaart Rond 20×20

Turning Card 13x13 Direct Mail

De oneindige kaart rond met groot formaat: 20x20cm geeft u de mogelijkheid om een grote informatiehoeveelheid op de kaart te plaatsen

Bekijk de Doordraai Kaart

Oneindige Kaart 20×20

Turning Card 20x20 Direct Mail

Met een formaat van 20 x 20 cm is deze Oneindige Kaart de grootste in onze collectie. Met dit mooie formaat heeft u voldoende ruimte voor het prikkelende nieuws van uw bedrijf.

Bekijk de Oneindige Kaart 20x20

Infinity Folding Card 10×21

Turning Card 10x21 Direct Mail

Het bekende effect van deze mailing blijft behouden met de Infinity Folding Card 100×210 mm, maar de het brede formaat biedt meer opties om uw design uit te werken.

Bekijk de Infinity Folding Card 10x21

Never Ending Card 12×16

Turning Card 12x16 Direct Mail

Met een mooi rechthoekig formaat zorgt de Never Ending Card 12×16 ervoor dat de ontvanger geïnteresseerd door uw mailing blijft bladeren. Dit is een perfecte manier om uw boodschap over te brengen.

Bekijk de Never Ending Card 12x16

Turning Card 18×18

Turning Card 18x18 Direct Mail

De Turning Card 180x180mm is met een mooi formaat en vier pagina’s die u kunt laten bedrukken een goede optie voor uw bedrijfsboodschap. Duidelijk en uniek.

Bekijk de Turning Card 18x18

Custom Vorm Klapkaart

Custom Vorm klapkaart

NIEUW! Een Turning Card/Klapkaart in een vorm naar keuze! Denk bijvoorbeeld aan de vorm van uw logo. De kaart is milieuvriendelijker dan zijn soortgenoten, hij hoeft niet gelamineerd te worden.

Bekijk de Custom Made klapkaart

Oneindige Doordraai Kaart 15×15

Turning Card 15x15 Direct Mail

Een mooi compact vierkant formaat maar nog steeds voldoende ruimte voor uw unieke boodschap, dat maakt de Oneindige Doordraai Kaart 150×150 mm de perfecte mailing.

Bekijk de Oneindige Doordraai Kaart 15x15

Turning Card Visitekaartjes

Turning Card 55x85 Direct Mail

Visitekaartjes zijn een goede manier om een goede en blijvende indruk te maken op potentiele geïnteresseerden. Met de Turning Card Visitekaartjes wordt u niet snel vergeten.

Bekijk de Turning Card Visitekaartjes

Infinity folding card 11×14

Infinity folding card 11x14

De oneindige doordraaikaart 110x140mm bevat 4 pagina’s waar u veel informatie op kwijt kunt. De kaart is in full colour te bedrukken.

Bekijk de Infinity folding card 11x14

Voorbeelden succesvolle Turning Card Direct Mailing

Eindeloze vouwkaart in een modern jasje
Case Laatst toegevoegd Turning Card

Eindeloze vouwkaart in een modern jasje

De Turning card, ook wel eindeloze vouwkaart genoemd, is een moderne en innovatieve vorm van direct mailing. Iets dat perfect...
Read More
Een ronde Turning Card die spreekt tot te verbeelding
Case Laatst toegevoegd Turning Card

Een ronde Turning Card die spreekt tot te verbeelding

Voor PSP Communications is een corporate brochure in een ander jasje is gestoken dan normaal. Een Turning Card in de...
Read More
Pr-bureau Pressure stuurt kleine vouwkaarten
Case Cases Laatst toegevoegd Turning Card

Pr-bureau Pressure stuurt kleine vouwkaarten

Onze Turning Card is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ons kleinste formaat is bijvoorbeeld 11x14mm. Pr-bureau Pressure koos voor...
Read More
Groupe Atlantic Nederland stuurt Infinity Card
Case Cases Laatst toegevoegd Turning Card

Groupe Atlantic Nederland stuurt Infinity Card

Onze Infinity Card, ook wel Turning Card genoemd,  is in veel verschillende vormen te verkrijgen. Niet alleen in de vorm...
Read More
1 2 3 9