Home » Alle originele direct mail » Pop up kubus » Out of the Box met kaarsjes

Out of the Box met kaarsjes

De Out of the Box met kaarsjes is een feestelijke vorm van direct mailing. Zodra de ontvanger de envelop opent, springt de kubus uit de envelop. Dit zorgt voor een verrassingseffect, waardoor de kans groter is dat de ontvanger jouw boodschap onthoudt. Door de kaarsjes aan de bovenkant van de kubus is deze mailing perfect om in te zetten voor bijvoorbeeld het vieren van een mijlpaal. Het Pop-up effect, in combinatie met meer dan genoeg ruimte voor uw boodschap, maakt dit dan ook een sterke vorm van zakelijke mailing.

Wilt u meer weten over de Out of the Box met kaarsjes? Vraag dan gerust een gratis sample en/of offerte aan!

out-of-the-box-met-kaarsjes
Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Kaarsjes

out-of-the-box-met-kaarsjes-close

De kaarsjes staan symbool voor feest en gezelligheid. Hierdoor is deze mailing meer dan geschikt voor het vieren van bijvoorbeeld een jubileum.

Pop-up effect

out-of-the-box-met-kaarsjes-pop-up

Wanneer de envelop geopend wordt, springt de kubus er uit! Dit effect maakt het voor de ontvanger een ervaring die niet snel vergeten zal worden.

Vlakken

out-of-the-box-met-kaarsjes-vlakken

In totaal heeft deze kubus 6 vlakken. Deze kunnen allemaal volledig naar eigen ontwerp opgemaakt worden. Er is dan ook meer dan genoeg ruimte voor uw boodschap!

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.