Case Direct Mailing Muziekkaart

Lenticular Cards

Lenticular Cards zijn een hele unieke vorm van zakelijke mailing. Deze mailings bevatten namelijk geheel of gedeeltelijk unieke visuele effecten die door middel van  speciale software kunnen worden geprogrammeerd en worden geproduceerd in kaartvorm. De effecten die gemaakt kunnen worden met deze lenticulaire techniek, zijn:  Een wisselbeeld van 2 afbeeldingen, een bewegend effect door meerdere afbeeldingen te verwerken die door middel van beweging in elkaar over te lijken gaan en een 3d diepte effect, zodat er een ruimtelijk beeld ontstaat. Zo is er voor elke communicatie behoefte wel een geschikt effect mogelijk.  Lenticular Cards zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, maar als u zelf ideeën heeft, kunnen wij daar ook in meehelpen. Check gerust het aanbod wat wij hebben.
Direct Mailing Sample Box
Locomail Mailing Offerte

Lenticular Pop-up springkubus

De Lenticular Pop-up Kubus bevat 6 vlakken, waarvan 1 met wisselbeeld-effect, die volledig naar eigen ontwerp gemaakt kunnen worden.

Lenticular A5

Deze Lenticular kaart is een full colour A5 kaart die zeker de attentie van de ontvanger wekt. Tevens kan er ook een envelop, naar eigen ontwerp, bij.

Lenticular Pop-up

Deze mailing heeft een unieke lenticular pop-up. Neem gerust contact met ons op om te kijken of uw idee uitgevoerd kan worden!