Lenticular Cards

Ontdek de unieke kracht van Lenticular Cards, een bijzondere vorm van zakelijke communicatie waarmee je je doelgroep op een positieve manier kunt verrassen. Deze kaarten hebben coole visuele effecten die we met slimme software maken. Denk aan wisselende beelden, bewegende effecten en zelfs een 3D-diepte, waardoor jouw boodschap echt in het oog sprint. We bieden een breed scala aan vormen en maten voor onze kaarten. Heb je zelf ideeën? We staan klaar om je te helpen en samen iets unieks te creëren. Bij LocoMail streven we ernaar om deze opvallende kaarten voor iedereen toegankelijk te maken, met een minimale oplage van slechts 20 stuks en een snelle levertijd!

Enthousiast geworden over Lenticular Cards? Vraag dan een gratis sample en/of offerte aan!

Direct Mailing Sample Box
Locomail Mailing Offerte

Lenticular Pop-up springkubus

De Lenticular Pop-up Kubus bevat 6 vlakken, waarvan 1 met wisselbeeld-effect, die volledig naar eigen ontwerp gemaakt kunnen worden.

Lenticular A5

Deze Lenticular kaart is een full colour A5 kaart die zeker de attentie van de ontvanger wekt. Tevens kan er ook een envelop, naar eigen ontwerp, bij.

Lenticular Pop-up

Deze mailing heeft een unieke lenticular pop-up. Neem gerust contact met ons op om te kijken of uw idee uitgevoerd kan worden!

Waarom direct mailing inzetten?

Vanuit de praktijk krijgen wij vaak de vraag: waarom investeren in direct mail? Dat terwijl wij in een digitaal tijdperk leven. In de voorgaande zin zit dan ook juiste antwoord. Val op door juist geen gebruik te maken van internettechnologie. Maar liefst 56% van de ontvangers van zakelijke mailing bekijkt de inhoud aandachtig. Bij een e-mail is dat slechts 7%! Een aanzienlijk verschil. Een ander bijpassend voordeel dat u krijgt als u bij LocoMail bestelt, is dat u op kleine schaal al unieke mailing kunt realiseren (20 stuks). Daarnaast kunt u rekenen op zeer snelle levertijd en goedkope portokosten voor zowel binnen- als buitenland.