• Popcorn Mailing voor evenement of DM slider

Popcorn Mailing

Een echte direct mail knaller: zowel in de brievenbus als in de magnetron. Deze Popcorn Mailing is niet enkel inzetbaar voor een bioscoop of televisieomroep. Samen met een boodschap als ‘Ga even zitten voor deze speciale actie’ of ‘Kom knallen bij deze beurs’ is deze Popcorn Mailing inzetbaar voor alle branches en voor alle doelgroepen. De Popcorn direct mail kan full colour worden bedrukt in uw eigen huisstijl. Uw uitgebreide boodschap kunt u vervolgens aan de binnenkant van de Popcorn Mailing kwijt, waarbij aan de andere zijde het zakje popcorn zal worden geplakt.

Bent u overtuigd van deze effectieve en smakelijke direct mail? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor deze Popcorn Mailing.

Sample pakket opvallende mailing

Popcorn Mailing als effectieve en smakelijke DM

 • PopCorn Mailing

  De details van de DM Popcorn Mailing

  De Popcorn Mailing heeft twee rillen aan de zijkant, waardoor de hoes perfect om de popcorn heen valt. Het zakje bevat 100 gram popcorn. Het formaat van de Popcorn Mailing is 18,8H mm bij 13,5B mm.

  Full colour bedrukking

  De Popcorn wordt full colour bedrukt in de binnenkant en aan de buitenkant.

  Zowel de binnen- als de buitenzijde van de Popcorn Mailing kunnen full colour worden bedrukt in uw eigen ontwerp. Zo biedt deze mailing voldoende ruimte voor elke communicatieboodschap.

  Selfmailer

  Het is een mogelijkheid de Popcorn Mailing te verzenden als selfmailer.

  Het is een mogelijkheid om de Popcorn Mailing te verzenden als selfmailer. Dan zal de direct mail worden gesealed in plastic en komt er een geprinte sticker met de adresgegevens op de verpakking. Het is mogelijk het product te personaliseren.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Wat weegt de Popcorn Mailing?
  De Popcorn Mailing weegt ongeveer 70 gram, inclusief popcorn.

  Van welk soort papier is de direct mail gemaakt?
  De Popcorn Mailing is gemaakt van 300 grams sulfaatkarton.

  Uit welke smaken popcorn kan ik kiezen?
  Op dit moment kunt u enkel zoute popcorn laten bijvoegen.

  Is het mogelijk de Popcorn Mailing uit te vouwen tot een popcorn beker?
  Nee, deze kaart kan niet worden ontvouwen tot een popcorn beker. Indien u wel een popcorn beker wilt versturen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Hoe wordt de Popcorn Mailing verstuurd?
  De mailing zal worden gesealed. Hierdoor wordt de kaart beschermd en zal de popcorn niet uit de kaart vallen tijdens het verzenden. De popcorn zak zal in de kaart worden gelijmd.