Home » Alle originele direct mail » Schuifkaarten » Mailing met impact: Bierfles Schuifkaart

Mailing met impact: Bierfles Schuifkaart

Op zoek naar aandacht? Deze bijzondere vorm van direct mailing geeft u de oplossing voor het gebrek aan aandacht voor uw product/dienst! De Bierfles Schuifkaart is een van onze custom made vormen van de klassieke schuifkaart. Een mailing met een unieke vorm is de ideale manier om te zorgen dat de ontvanger de informatie zal lezen. Het schuifgedeelte in het midden van de kaart geeft u de mogelijkheid het product of de dienst toe te lichten wanneer dit gedeelte uitgetrokken wordt. In full colour wordt zowel de voor- als de achterkant bedrukt. U bepaalt zelf de opdruk. LocoMail garandeert u een mailing met een dubbele impact! Om een beter idee te krijgen van het product, vraag een demo aan. Overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij gaan voor u aan de slag.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Afmeting voorbeeld

Case Direct Mailing Schuifkaart Duvel

De Bierfles is volledig aan te passen naar uw wens. Om u een beeld te geven van de afmetingen van het voorbeeld op de foto: 8 cm breed, 21 cm hoog en 2 mm dik. Het schuifvenster is 5cm breed en 7,6cm hoog.

Dubbelzijdig bedrukken

Case Direct Mailing Schuifkaart Duvel

Omdat een bierflesje normaal gesproken ook volledig rondom bedrukt is, is ook deze kaart dubbelzijdig te bedrukken. Inclusief het schuifvenster!

Eigen vorm?

Case Direct Mailing Schuifkaart Duvel

Uiteraard is dit Bierflesje een voorbeeld van één van de mogelijke vormen die de schuifkaart aan kan nemen. Een speciaal gevormde mailing heeft altijd een grote impact en zal de aandacht van de lezer vasthouden.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.