Twin Slider met pasjeshouder

De Twin Slider met pasjeshouder heeft een handzaam formaat van 100×160 mm. Ook bij deze kaart is de magische werking van automatisch verschijnende extra kaarten aan de zijkant, maar deze variant heeft aan de rechterkant een speciale ruimte waarin een pasje ingevoegd wordt. Dus als je op een ludieke manier een klant, zakenrelatie of medewerker een cadeau wilt geven in de vorm van een giftvoucher, is dit DE geschikte Direct Mail.

Wij kunnen elke gewenste cadeaubon hierin verwerken en ook namens u verzenden. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. Tevens kunt u een gratis sample pakket aanvragen om een goede indruk van de mailings te krijgen.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Voorkant

Deze schuifkaart kan in zijn geheel full colour worden bedrukt. Het formaat van de schuifkaart is uitgeschoven 100mm x 432mm. De uitgeschoven panelen zijn 97mm x 130mm.

Pashouder

Het rechterpaneel heeft een ingebouwde pashouder mogelijkheid, welke tevoorschijn komt wanneer de kaart wordt uitgetrokken. Een extra verrassing dus voor de ontvanger!

Tabs

Een full colour bedrukte envelop in uw eigen ontwerp, een gekleurde of goudkleurige envelop, of laten sealen en krimpen in folie, waarbij een adresdrager dan bij de folie is ingesloten: Het versturen biedt veel mogelijkheden om extra op te vallen tussen de post. Geef uw wensen door en wij regelen het!

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.