Uitschuifkaart Twin Slider XL – direct mail

De Twin Slider is in verschillende formaten te verkrijgen. Onze nieuwste variant heeft de afmetingen 130x200x4 mm. Hiermee heeft u nog meer ruimte voor uw boodschap. Wanneer u aan het rechterpaneel trekt, komt er aan de andere kant een paneel tevoorschijn. Dit opvallende direct mail product kan op maar liefst zes vlakken (inclusief de huls) in full colour bedrukt worden.

De Twin Slider is een direct mail product met een verrassingseffect vanwege de uitschuifbare panelen. U kunt hem bijvoorbeeld inzetten wanneer u groot nieuws te vertellen heeft en dit op een verrassende wijze wilt presenteren. Of zet hem in bij het aankondigen van een nieuw product of bij het introduceren van een nieuwe naam. Door het grote formaat kunt u al uw informatie kwijt op de kaart. Wilt u de kaart per stuk personaliseren voor bijvoorbeeld een giveaway? Ook dat is mogelijk. Met deze schuifkaart verrast u gegarandeerd uw klanten. Vraag een sample box aan en ontdek onze Twin Sliders.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Uitschuifkaart

Case Direct Mailing Uitschuifkaart Twin Slider XL

Deze unieke schuifkaart kan in zijn geheel full colour worden bedrukt. Het formaat van de schuifkaart is uitgeschoven 130mm x 540mm. De uitgeschoven panelen zijn 130mm x 200mm.

Selfmailer

Case Direct Mailing Uitschuifkaart Twin Slider XL

De schuifkaart is een selfmailer. U kunt deze zonder envelop versturen. Als u voorkeur uitgaat naar een envelop ter bescherming, kunnen wij u daarin voorzien.

Sluitzegel bij verzending

Case Direct Mailing Uitschuifkaart Twin Slider XL

Als u de schuifkaart als mailing wilt versturen, plakken wij standaard een sluitzegel boven de duimgreep. U kunt de schuifkaart ook laten sealen en krimpen in folie voor een chiquere uitstraling.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

De uitschuifkaart weegt tussen de 40-50 gram
De Twin Slider wordt gemaakt van 350 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.
De kaart kan na het uittrekken van het paneel om twee manieren gedraaid worden: via de horizontale of verticale as. Bij het draaien via de horizontale as, blijft de duimgreep altijd aan dezelfde kant. Als de kaart verticaal gedraaid wordt, draai je de kaart via de langste zijde.
Bij de Twin Slider kunt u het verrassingseffect keer op keer ervaren. Een ander voordeel is het formaat kaart, u kunt deze makkelijk meenemen, zodat ook andere van het product mogen meegenieten.
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Out of the Box. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.