Home » Alle originele direct mail » Schuifkaarten » Direct mailing met impact: Schuifkaart Printer

Direct mailing met impact: Schuifkaart Printer

Op zoek naar aandacht met een eigen en bijzondere vorm van direct mailing? Met de direct mailing van LocoMail kunt u alle kanten op, zoals met deze Schuifkaart Printer. De Schuifkaart Printer is een van onze custom made vormen van de klassieke schuifkaart. Een mailing met een unieke en originele vorm is de manier om te zorgen dat de ontvanger de informatie zal lezen. Daarnaast kan je hiermee perfect de aandacht van de ontvanger trekken. In het midden aan de onderkant van de Schuifkaart zit een schuifgedeelte wat u de mogelijkheid geeft om het product of de dienst toe te lichten wanneer dit gedeelte uitgetrokken wordt. Hier kunt u belangrijke informatie op plaatsen, op beide kanten van het uitschuif gedeelte.

De Schuifkaart Printer kan in full colour bedrukt worden, zowel de voor- als achterkant. U bepaalt zelf de opdruk. Bent u geïnteresseerd in deze direct mailing vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of heeft u een ander idee of wilt u een beter idee krijgen van de mogelijkheden van de schuifkaart, vraag dan een demo aan.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Afmeting voorbeeld

Case Direct Mailing Schuifkaart Canon

De Printer is volledig aan te passen naar uw wens. Om u een beeld te geven van de afmetingen van het voorbeeld op de foto: 37 cm breed, 9 cm hoog en 2 mm dik. Het schuifvenster is 12.5cm breed en 5cm hoog

Dubbelzijdig bedrukken

Case Direct Mailing Schuifkaart Canon

Omdat een printer normaal gesproken ook volledig rondom bedrukt is, is ook deze kaart dubbelzijdig te bedrukken. Inclusief het schuifvenster!

Eigen vorm?

Case Direct Mailing Schuifkaart Canon

Uiteraard is deze Schuifkaart Printer een voorbeeld van één van de mogelijke vormen die de schuifkaart aan kan nemen. Een speciaal gevormde mailing heeft altijd een grote impact en zal de aandacht van de lezer vasthouden.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.