Home » Thuiswerk in Utrecht/Maarssen

Thuiswerk in Utrecht/Maarssen

Voor de vacature zijn we op zoek naar echte doorzetters die in eigen tijd een zakcentje willen verdienen. Dus weet jij van aanpakken en ben je op zoek naar thuiswerk in regio Utrecht en Maarssen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! LocoMail biedt namelijk schoon en licht productiewerk, wat je gemakkelijk vanuit huis kunt doen. En groot bijkomend voordeel is dat je zelf je tijd kunt indelen.

Een van de voorwaarden die wij stellen is dat de thuiswerker binnen 15 minuten rijden van onze locatie af woont en daarbij de beschikking heeft over een -eigen- auto.

Dus woon jij in regio Utrecht/Maarssen en ben je op zoek naar werk waarin je flexibel bent en dat je vanuit huis kunt doen? Reageer dan op de vacature door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en wie weet hoor je bij onze groep thuiswerkers.

Heb je vragen over de werkzaamheden, werktijden, afstand woon-werkverkeer, etc., aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers: 0302618086 of 0619482102  Zij vertellen je graag alles over de vacature en het werken als thuiswerker. Is deze vacature voor flexibel werken iets voor jou? Reageer dan snel.

LocoMail is partner en producent in het ontwikkelen van opvallende direct mail. Al 12 jaar lang produceert LocoMail producten met een opvallende vorm, feature of verrassingseffect. De originele producten, lage afname mogelijkheden, personalisatie en super snelle levertijden maken LocoMail uniek.

LocoMail is onderdeel van LocoBrands.

Vacature LocoBrands thuiswerk

Sollicitatieformulier LocoBrands thuiswerk

Stap 1 van 2