Home » Thuiswerk in Utrecht/Maarssen

 

Thuiswerk in Utrecht/Maarssen

Voor deze vacature zijn we op zoek naar echte doorzetters die in eigen tijd een zakcentje willen verdienen. Weet jij van aanpakken en ben je op zoek naar thuiswerk in de regio Utrecht en Maarssen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! LocoBrands biedt namelijk schoon en licht productiewerk, wat je gemakkelijk vanuit huis kunt doen. Een groot bijkomend voordeel is dat je zelf je tijd kunt indelen.

Een van de voorwaarden die wij stellen is dat de thuiswerker binnen 15 minuten rijden van onze locatie af woont en daarbij de beschikking heeft over een (eigen) auto. Dus woon jij in de regio Utrecht/Maarssen en ben je op zoek naar werk waarin je flexibel bent? Vul dan het onderstaande formulier in! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en wie weet hoor je bij onze groep thuiswerkers.

Heb je vragen over de werkzaamheden, werktijden, afstand woon-werkverkeer of iets anders? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers: 030-2611076 of 0619482102 . Zij vertellen je graag alles over de thuiswerk vacature en het werken als thuiswerker.

LocoBrands is onder andere partner en producent in het ontwikkelen van opvallende direct mail. Al meer dan 20 jaar lang produceren wij producten met een opvallende vorm, feature of verrassingseffect. De originele producten, lage afname mogelijkheden, personalisatie en super snelle levertijden maken LocoBrands uniek.

LocoMail is onderdeel van LocoBrands.

Vacature LocoBrands thuiswerk

Sollicitatieformulier LocoBrands thuiswerk

Stap 1 van 2