Home » Alle originele direct mail » 2D Pop-up Kaarten » Pop-up kaarten A6 formaat

Pop-up Card A6 | Zelfde Mailing, Nieuw Formaat

De Pop up Kaart A6 behoort tot een van onze bijzondere 2D Pop up Kaarten. Deze versie is vooral een goede keuze als u op zoek bent naar een direct mailing die zeer effectief is maar daarnaast ook een gunstig portarief biedt. Bij de Pop-up Card A6 zal, net zoals bij de andere 2D Pop up Kaarten, een 2D pop-up verschijnen bij het openen van de mailing. Hierbij heeft u een keuze uit drie soorten pop up vormen; een olifant, een hand met mobiel en een windmolen. Ook kunt u zelf een pop up vorm aanleveren die nog beter aansluit bij uw specifieke boodschap. De Pop-up Card direct mail kent een unieke constructie waarbij de gewenste pop up gemonteerd wordt tegen een brug. Hierdoor krijgt de A6 Pop-up kaart een 2D effect en zal uw boodschap letterlijk en figuurlijk beter naar voren komen. De direct mail is 210 mm hoog bij 148 mm breed.

Gepersonaliseerde pop-up vorm bij de Pop-up mailing in A6 formaat

Pop-up Card (A6) Olifantje

Direct Mailing Pop Up Card

De Pop-up Card A6 met een pop up in de vorm van een olifantje. De Pop-up Kaart met Olifantje kan toepasbaar zijn in alle sectoren. Na het openen van deze kaart, komt de vorm van de olifant eruit, welke aan de binnenkant van de direct mail wordt gemonteerd.

Pop-up kaart (A6) Hand Mobiel

Direct Mailing Pop Up Card

Deze variant heeft een pop up in de vorm van een hand met een mobiel. Deze direct mailing is zeker een effectieve keuze als u werkzaam bent in de Telecom sector. Breng uw nieuwe product onder de aandacht met deze direct mailing!

Pop-up DM Windmolen

Direct Mailing Pop Up Card

De Pop-up Card A6 met een pop up in de vorm van een windmolen. Deze pop up vorm zal verschijnen wanneer de kaart door de ontvanger wordt geopend. Deze pop up vorm van de A6 Pop-up Card straalt vooral duurzaamheid uit.

Eigen Pop-up

Direct Mailing Pop Up Kaart

De Pop-up mailing A6 kan met allerlei verschillende pop-up worden geproduceerd. Heeft u een idee voor een eigen pop-up en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan even contact met ons op.

De gehele Pop-up Card A6 is te personaliseren naar wens. U kunt er voor kiezen een bestaande pop up vorm te gebruiken, of om aanpassingen te doen in het bestaande ontwerp. De Pop-up Card A6 kunt u al bestellen vanaf 20 stuks en onze bestaande ontwerpen van de Pop-up Kaart in A6 formaat kunt u vinden op deze pagina. Om de direct mailing nog beter aan te laten sluiten bij uw huisstijl, campagne of communicatieboodschap kunt u ook een geheel eigen ontwerp aanleveren voor de pop up. Bent u enthousiast geworden van dit unieke direct mail product? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen over de customize mogelijkheden van het pop up gedeelte of van de gehele mailing? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Voorbeelden succesvolle Pop Up mailingen:

Anthogyr zet gedetailleerde 2D Pop-up kaart in als direct mailing
Blog Case Cases Laatst toegevoegd Pop-up Card

Anthogyr zet gedetailleerde 2D Pop-up kaart in als direct mailing

Anthogyr, een bedrijf dat gebitsimplantaten produceert, stuurde onze 2D Pop-up kaart om klanten te informeren over hun Simeda Steg Systeem....
Lees verder
Nieuwe Twist pop-up kaart voor Remeha
Case Cases Laatst toegevoegd pop-up Pop-up Card

Nieuwe Twist pop-up kaart voor Remeha

LocoMail is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe direct mail producten. Onze nieuwste aanwinst is de Twist pop-up kaart,...
Lees verder
De Ruiter gebruikt Pop-up Card voor 18-jarig bestaan
Blog Case Cases Laatst toegevoegd Pop-up Card

De Ruiter gebruikt Pop-up Card voor 18-jarig bestaan

De Ruiter, een bedrijf dat innovatieve groentezaden ontwikkelt en levert, wilde in februari het 18-jarig bestaan van hun Admiro tomaat...
Lees verder
Spring kubus als direct mail voor Raedelijn
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box Pop-up Card

Spring kubus als direct mail voor Raedelijn

Raedelijn heeft de Out of The Box spring kubus als direct mail gebruikt. Raedelijn heeft ervoor gekozen om de spring...
Lees verder
1 2 3 5