Home » Alle originele direct mail » Brievenbusdoosje + » Brievenbusdoosje + met geluid en pop-up kubus en confetti

Brievenbusdoosje+ met geluid en springkubus en confetti

Met het Brievenbusdoosje+ met geluid en springkubus en confetti kunt u extra opvallen en verrassen met uw mailing! Dit concept is een full colour brievenbusdoosje in uw eigen ontwerp, al dan niet mogelijk met een magneetsluiting. Ook is het voorzien van een uniek geluid of muziekje naar wens en wanneer de bovenklep wordt opengedaan, springt er een kubus uit, vergezeld met vrolijke confetti in kleur naar keuze. Deze mailing is een feestje op zichzelf. Daarom is dit brievenbusdoosje perfect als uitnodiging voor een groots bedrijfsfeest ter gelegenheid voor een jubileum of evenement. Met een QR-code naar een aanmeldpagina is de uitnodiging compleet! De afmetingen van de buitenkant zijn 187 x 100 x 22 mm en de binnenkant 155 x 70 x 20 mm. Vraag gerust een gratis sample aan om dit live te beleven!

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Geluid of muziek

Het geluid van dit brievenbusdoosje werkt op een trigger. Wanneer de ontvanger het doosje opent, wordt het geluidsfragment afgespeeld. Het fragment heeft een maximale duur van 60 seconden en u kunt dit zelf aanleveren. Dit geluid kan bestaan uit een gesproken tekst of een muziekfragment.

Afwijkende formaten

Wij kunnen het brievenbusdoosje met eigen ontwerp in elk gewenst formaat maken, zodat deze bijpassend wordt voor de inhoud. Heeft u advies nodig over het formaat of een ander aspect? Wij kunnen altijd met u meedenken.

Pop-up kubus en confetti

De pop-up kubus is 70 x 70 x 70 mm, volledig in eigen ontwerp.  De confetti kan in de door u gewenste kleuren worden toegevoegd.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Succesvolle Brievenbusdoosje + cases

Bezorg een echte ervaring met een brievenbusdoosje+
Brievenbusdoosje + Case Laatst toegevoegd

Bezorg een echte ervaring met een brievenbusdoosje+

Maak indruk op uw doelgroep door een bijzondere mailing die bestaat uit zowel een brievenbusdoosje+ als mini spring kubussen. Deze...
Lees verder
XXL Hosting benadert potentiële klanten met brievenbusdoosje+
Brievenbusdoosje + Case Laatst toegevoegd

XXL Hosting benadert potentiële klanten met brievenbusdoosje+

XXL Hosting is al meer dan 20 jaar actief op de hostingmarkt. Ze beheren meer dan 30.000 websites en hebben...
Lees verder
Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk

Bernafon, een internationaal hoorzorgbedrijf met hoogwaardige hooroplossingen, was eind 2020 op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor hun leveranciers. Ons Brievenbusdoosje...
Lees verder
Custom made brievenbusdoosje voor KLM
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Custom made brievenbusdoosje voor KLM

Custom made brievenbusdoosje voor KLM Een bijzonder custom made Brievenbusdoosje voor een jubileum: gemaakt voor de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM...
Lees verder