Vogelhuisje

Bent u op zoek naar een nuttige direct mailing met een hoge attentiewaarde? Dan is het Vogelhuisje iets voor u! Het Vogelhuisje wekt gegarandeerd een leuke reactie op bij de ontvanger. Wanneer de full colour bedrukte envelop wordt geopend, trekt de ontvanger het gepersonaliseerde Vogelhuisje uit de envelop die geheel naar uw wens is ontworpen. Deze groene, unieke boodschap, zet uw bedrijf op de kaart als Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming!

Heeft u interesse in het Vogelhuisje? Vraag dan gratis een sample aan van deze unieke direct mail.

Sample pakket opvallende mailing


 • Vogelhuisje

  Vogelhuisje concept Direct Mail

  Het Vogelhuisje is een uniek product met een hoge attentiewaarde.

  Full colour envelop

  Vogelhuisje enveloppe Direct Mail

  Het Vogelhuisje wordt verpakt in een full colour bedrukte envelop in eigen ontwerp.

  Inlegkaart

  Vogelhuisje inlegkaartje Direct Mail

  Bij het Vogelhuisje wordt een inlegkaart bedrukt waar u extra informatie op kwijt kunt. Als u ervoor kiest om de mailing te adresseren, worden de NAW gegevens op de kaart gedrukt.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor het Vogelhuisje aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor het Vogelhuisje aan te leveren Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen. Het Vogelhuisje is een concept, waarbij u ook een full colour envelop en dubbelzijdig bedrukte inlegkaart mag laten bedrukken.

  Is het Vogelhuisje waterbestendig?
  Het product is waterbestendig en kunt u buiten ophangen.

  Hoe wordt deze mailing geleverd?
  Het Vogelhuisje wordt in de envelop alles twee aparte onderdelen verpakt. Deze moet je omvouwen en als laatste het dakje er op bevestigen.

  Wat weegt het Vogelhuisje?
  Het Vogelhuisje weegt tussen de 50-100 gram.