Home » Alle originele direct mail » Schuifkaarten » Telecard Klein Selfmailer

TeleCard Klein Selfmailer

Telecard Klein Selfmailer

De nieuwe variant van de verfrissende mailing TeleCard is de TeleCard Klein Selfmailer. Dit is een opvallende mailing waar u veel informatie op kwijt kan. In tegenstelling tot de TeleCard die vier dubbelzijdig bedrukte pagina’s heeft, heeft u bij de TeleCard Direct Mail Klein drie dubbelzijdig bedrukte pagina’s waar u informatie op kwijt kunt. Deze pagina’s kunt u naast informatie ook vullen met beeldmateriaal. De Kleine TeleCard direct mail werkt als volgt. Naarmate de ladder uit de envelop wordt getrokken, krijgt uw klant steeds meer nieuwe informatie te zien. Net zoals alle andere opvallende mailings van LocoMail kan de Kleine TeleCard Direct Mail ingezet worden voor verschillende communicatiedoeleinden.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

TeleCard Klein

Case Direct Mailing Telecard

Het formaat van de TeleCard is 90 bij 210 mm. Als de TeleCard in zijn geheel is ontvouwen is deze 65 cm lang. De TeleCard bestaat uit vier ladders, welke dubbelzijdig bedrukt kunnen worden.

Duimgreep

Case Direct Mailing TeleCard

Door de duimgreep is de kaart gemakkelijk en snel uit te schuiven. Dit geeft de ontvanger een informatieve boodschap in een leuke uitvoering!

Formaat

Case Direct Mailing TeleCard

Het formaat van de TeleCard Klein is express een maatje kleiner dan zijn grote broer. Hiermee bespaard u geld, en geeft u op een subtiele manier een boodschap af aan de ontvanger.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

De TeleCard weegt tussen de 30-40 gram.
De Telescoop kaart bestaat uit drie niveaus, die dubbelzijdig bedrukt worden. De huls waar deze in verwerkt zijn, kan ook full colour worden bedrukt.
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de TeleCard. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.