Home » Alle originele direct mail » Bedrukte parkeerschijf

Bedrukte parkeerschijf direct mail full colour

De Bedrukte Parkeerschijf direct mail is erg uniek. Wanneer u aan de onderkant van de parkeerschijf aan het draai element draait gaat de schijf bewegen. Doordat de schijf steeds verder beweegt komt er telkens weer nieuwe informatie tevoorschijn. Hierdoor is er veel ruimte voor uw communicatieboodschap.

Voor deze unieke Bedrukte Parkeerschijf direct mail zijn er veel opties beschikbaar. De parkeerschijf is namelijk in verschillende afmetingen beschikbaar en is eigenlijk in elk formaat te verkrijgen. De schijf kan daarnaast aan zowel 2 kanten als 1 kant zichtbaar zijn. Dit betekent dat deze aan beide kanten bedrukt kan worden. Dit geldt ook voor de kaart waar de schijf in zit. Alle kanten van de Parkeerschijf kunnen full colour bedrukt worden met uw eigen ontwerp en/of huisstijl.

Direct Mailing Sample Box
Locomail Mailing Offerte

Full colour

Case Direct Mailing Parkeerschijf

Alle zijdes van deze mailing kunnen full colour bedrukt. Voor elke wens en elk budget heeft LocoMail de perfecte parkeerschijf in het assortiment. Van luxe modellen met handige extraatjes tot wat goedkopere eenvoudige parkeerschijven.

Parkeerschijf

Case Direct Mailing Parkeerschijf

De bedrukte parkeerschijf direct mail is het ideale zakelijke bedankje om in te zetten tijdens beurzen, congressen, festivals en evenementen. U brengt hiermee uw bedrijfsnaam en boodschap op een goedkope manier onder de aandacht. Een ideaal zakelijk bedankje geschikt als direct mail.

Twee zijdes bedrukt

Case Direct Mailing Parkeerschijf

Door het grote drukoppervlak is er veel advertentieruimte voor jouw merk, reclameboodschap, campagne, slogan en/of logo. Doordat je zowel op de voor als achterzijde informatie kan bedrukken zorgt dit voor dubbel zoveel advertentieruimte.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Succesvolle Specials Direct Mailing:

Custom made Out of the Box Card
Case custom-made Laatst toegevoegd Out of the Box

Custom made Out of the Box Card

Hoe breng je een organisatie op de hoogte van een nieuw jaarplan, zonder dat dit een lang en saai verhaal...
Lees verder
PF Concept verstuurt custom made kerstmailing
Case custom-made Eindejaarsmailing Laatst toegevoegd

PF Concept verstuurt custom made kerstmailing

PF Concept is één van de grootste partijen in Europa als het gaat om relatiegeschenken. Om deze reden is kerst...
Lees verder
Custom made Boekenbon voor Plusworks
Alternatief Beursdeelname Case Cases custom-made Laatst toegevoegd Out of the Box

Custom made Boekenbon voor Plusworks

Deze Custom made Springkubus Boekenbon voor Plusworks is een Pop-up Kubus die op een speciale manier gebruikt is. De Boekenbon...
Lees verder
BliQje Direct Mail Aankondiging Evenement NTF
Alternatief Beursdeelname BliQje Case Cases custom-made Laatst toegevoegd

BliQje Direct Mail Aankondiging Evenement NTF

Met het onderscheidende direct mail BliQje kondigde NTF aan dat zij weer op Gastvrij Rotterdam, de horecavakbeurs voor ambitieuze horeca...
Lees verder