Case Direct Mailing Boekenbon Plusworks

Deze Custom made Springkubus Boekenbon voor Plusworks is een Pop-up Kubus die op een speciale manier gebruikt is. De Boekenbon bestaat namelijk uit een Pop-up Kubus die tevoorschijn komt wanneer de Boekenbon open gemaakt wordt. Door middel van een schuifsysteem komt de kubus tevoorschijn. De Boekenbon kubus voor Plusworks is custom made. Op aanvraag is er speciaal een Mapje gemaakt waar de Boekenbon aankondigingin is gestopt. Er is dus gebruik gemaakt van een van onze kaarten op een andere manier dan de standaard Direct Mail variant.

Boekenbon Plusworks

Unieke woordspeling custom made Boekenbon

Deze direct mailing is gemaakt voor Plusworks ter aankondiging van de nieuwe boekenbonnen die zij op de markt gaan brengen. De direct mailing bestaat uit een Mapje met daarin een pop up kubus als verrassing. Aan de zijkant van deze Boekenbon aankondiging zit een lipje. Zodra u aan dit lipje trekt komt er een nieuwe kaart tevoorschijn met de tekst: ‘Laat het avontuur beginnen.’ Wanneer u deze kaart helemaal uit schuift, springt de kubus tevoorschijn. De kubus heeft een vrolijke bedrukking met verschillende opvallende kleuren en heeft op alle kanten de tekst ‘Boekenbon’ staan. Daarnaast bestaat het Mapje uit een felle roze kleur met glitters, die ook terugkomen in de binnenkant van het Mapje.

Aan de binnenkant van de kaart waar de kubus in zit staat in veel verschillende kleuren het woord Boekenbon. Op dit product is er op een unieke manier gebruikt gemaakt van woordspeling. Het woord ‘boekenbon’ staat namelijk nergens aan elkaar, maar begint met het woord ‘boek’ en daaronder komt het woord ‘bon’. Waardoor het woord ook gelezen kan worden als ‘Boek En Bon’. De kleuren roze, blauw, geel en groen zijn de kleuren die op de custom made boekenbon doorgevoerd zijn.

Deze custom made Boekenbon is op aanvraag speciaal aangepast. Mocht u zelf een idee hebben voor een bijzondere kaart kan dit uiteraard volledig aangepast worden. Wij denken graag met u mee voor een concept dat niemand nog heeft.

Een opvallende en luxe kubus met mapje is het resultaat. Door de glitters valt de custom made Boekenbon nog meer op. De grootte van de kubus en het mapje is aanpasbaar naar wens. Bent u overtuigd van de bruikbaarheid van deze originele direct mailing? Vraag dan gratis een demopakket of offerte aan. Twijfelt u of deze direct mailing geschikt is voor uw boodschap? Kijk dan vooral nog even bij onze andere mailing producten.