A5 Lenticular Kaart

Deze kaart creëert een WOW-effect als de envelop open gaat!  Een full colour A5 kaart komt dan tevoorschijn, waarvan de voorkant volledig lenticular is.  Door de lenticulaire werking krijgt het ontwerp meer diepte en ruimtelijkheid, waardoor de ontvanger een lange tijd aandacht heeft voor de boodschap. Dat wil je bereiken als je een mailing stuurt! Door het formaat en het gewicht valt deze kaart al extra op tussen de reguliere post en met een mooi ontwerp erop is de attentie extra gewekt.

De productietechniek van deze kaart geeft meerdere technieken:  een beeldwissel, een beweeg-motioneffect, of een 3D ontwerp maken.  Deze kaarten worden door het speciale effect langer bewaard en dat is precies de bedoeling! Wilt u meer weten over deze kaart en de mogelijkheden die het kan bieden?  Vraag gerust een gratis sample aan, een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Achterkant

De achterkant van de A5 Lenticular Kaart is ook helemaal full colour in uw eigen ontwerp Dit biedt veel ruimte voor uw communicatie boodschap.

Techniek

Er zijn meerdere special effects mogelijk, zoals Morphing, 3D, Animatie, Flip of wisselbeeld.  Voor iedere communicatie boodschap is een geschikte variant, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.  Hulp nodig bij de opmaak?  Onze studio is daar helemaal op ingesteld.

Envelop

Het ideale A5 formaat van de kaart geeft veel mogelijkheid voor de verzending: Zonder envelop, met EA5 envelop, blanco of in kleur, of een EA5 full colour in eigen huisstijl. alles is mogelijk bij LocoMail.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.