Pop up Huisje als creatieve direct mail

Een niet te missen direct mail: het Pop up Huisje. Ook deze DM kan worden toegevoegd aan de opvallende Out of the Box uitnodigingen van LocoMail. Een springende kaart, in de vorm van een uniek Huisje. De muren en het dakje kunnen helemaal worden vormgegeven naar uw wensen. Het verrassingseffect en de vorm van deze direct mail zorgt voor een hoge attentiewaarde!

Het Pop up kubus Huisje een opvallende en unieke direct mail en is voor onnoemlijk veel soorten communicatie-uitingen in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een verhuisbericht, de opening van een nieuw filiaal of informatie over de huizenmarkt of hypotheken.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Het Pop up Huisje wordt standaard geleverd met een envelop: zonder deze speciale envelop kan niet worden bereikt dat de Out of the Box uit de envelop springt. Deze direct mail wordt standaard geleverd met een hersluitbare envelop van 134 bij 190 millimeter. Zo kunt u de pop up kaart gemakkelijk weer verpakken, en iemand anders verrassen met deze ludieke direct mail.

De hersluitbare envelop is standaard een blanco envelop. Maar wilt u de envelop laten bedrukken in dezelfde stijl als het Pop-up Huisje? Geen probleem. Tegen een meerprijs wordt de envelop full colour gedrukt. Door te kiezen voor een full colour envelop valt deze mailing gegarandeerd op tussen de post. Ook is het mogelijk om de envelop dubbelzijdig full colour te bedrukken. Zo creëert u meer ruimte voor uw uiting.

Pop up Huisje

Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje

Het Pop up Huisje is een opvallende direct mail die u voor tal van promoties kan inzetten. Het formaat van het huisje is 105 mm bij 95 mm bij116 mm (inclusief hoogte dak).

Groot Huisje

Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje Velux

Een grote variant van het Pop up Huisje. Het Huisje is 168 mm breed en 100 mm hoog. De langere variant beschikt ook over een dakraam. Eventueel te gebruiken als pennenhouder.

Huisje – Chalet

Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje Chalet

Het mega Pop-up Huisje in chalet-vorm is 220mm lang en 100mm hoog. Voldoende ruimte voor uw boodschap.

Brievenbus

Case Direct Mailing Pop Up Mailbox Brievenbusje

Het Pop up Huisje kan nu ook met een brievenbus besteld worden. Een leuke dubbelzinnige toevoeging aan deze direct mailing.

Envelop

Case Direct Mailing Out of the Box Huisje

Een hersluitbare envelop. Door te kiezen voor deze envelop krijgen uw klanten de mogelijkheid om de box opnieuw te verpakken. Zo kunnen ze het verrassingseffect nog een keer ervaren.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Het huisje weegt tussen de 30-40 gram.
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Out of the Box. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.
Dat is afhankelijk van het formaat. De envelop is speciaal gemaakt voor de kubus. Het is wel mogelijk om inlegkaartje of een brief aan de envelop toe te voegen.
Kies voor een hersluitbare envelop, waar uw klanten de box in terug kunnen verpakken.
Zowel de box als envelop wordt geproduceerd op 300 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.
Direct Mailing Gerelateerde Producten
Case Direct Mailing Out of the Box Mega Pop Up Kubus 150x150
Case Direct Mailing Out of the Box Mini Pop Up Kubus
Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus 90x90
Direct Mailing Pop-Up Mailingen

Succesvolle Pop-Up Mailing Producten

Nodig uw doelgroep uit met het pop-up huisje
Case Huisje Laatst toegevoegd Out of the Box Pop-up Huisje

Nodig uw doelgroep uit met het pop-up huisje

Een opvallende direct mailing verstuur je met een pop-up huisje, want deze spring meteen in het oog bij de ontvanger....
Lees verder
Nodig uw doelgroep uit met een kleurrijke pop-up kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Nodig uw doelgroep uit met een kleurrijke pop-up kubus

Een uitnodiging moet opvallen en er aantrekkelijk uit zien, om de ontvanger over te laten gaan op het lezen van...
Lees verder
Een unieke beursuitnodiging met de spring kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Een unieke beursuitnodiging met de spring kubus

Wanneer je een standplaats op een beurs hebt, wil je vanzelfsprekend dat hier zoveel mogelijk mensen langs komen. Om mensen...
Lees verder
Opvallende productintroductie met een mega spring kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Opvallende productintroductie met een mega spring kubus

Wanneer je een nieuw product gaat introduceren wil je vanzelfsprekend dat veel mensen hiervan op de hoogte worden gebracht. Een...
Lees verder
1 2 3 15