Home » Alle originele direct mail » Pop up kubus » Boekenbon Direct Mail

Boekenbon Direct Mail

Boekenbon

De Custom made springkubus boekenbon direct mail is een Pop-up Kubus die op een speciale manier gebruikt kan worden. De Boekenbon bestaat namelijk uit een Pop-up Kubus die tevoorschijn komt wanneer de Boekenbon open gemaakt wordt. Door middel van een schuifsysteem komt de kubus tevoorschijn.

Deze boekenbon direct mail bestaat uit een mapje met daarin een pop up kubus als verrassing. Aan de zijkant van deze boekebon direct mail zit een lipje. Zodra u aan dit lipje trekt komt er een nieuwe kaart tevoorschijn met een eventueel door u gekozen tekst. Wanneer u deze kaart helemaal uitschuift, springt de kubus tevoorschijn. Deze boekenbon direct mail kan volledig door u worden gepersonaliseerd. Op de afbeelding hiernaast ziet u hoe Plusworks ervoor heeft gekozen om vier kleuren terug te laten komen, namelijk roze, blauw, geel en groen. Er is zelfs gebruik gemaakt van glitters.

Aan de binnenkant van de kaart, waar de kubus in zit, is er ruimte voor tekst of uw logo. Deze boekenbon direct mail kan op aanvraag speciaal worden aangepast. Mocht u zelf een idee hebben voor een bijzondere kaart kan dit uiteraard volledig worden aangepast. Daarnaast is de grootte van deze custom made boekenbon direct mail aanpasbaar naar wens.

Bent u overtuigd van de bruikbaarheid van deze originele direct mailing? Vraag dan gratis een sample box of offerte aan.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Custom Made

Case Direct Mailing Boekenbon Plusworks

Het leuke aan deze direct mail is dat de verpakking gevuld kan worden met een vulling naar keuze. Het is daarom ook mogelijk dat u zelf een gadget aanlevert. De vulling kan dus ook iets anders zijn dan een boekenbon. Denk hierbij aan een voucher of informatieboekje.

Full colour

Case Direct Mailing Boekenbon Plusworks

De Boekenbon direct mail kan volledig gepersonaliseerd worden. U kunt zelf bepalen in welke kleuren u deze direct mail wilt. Het is zelfs mogelijk om voor glitters te kiezen. U kunt hierdoor heel makkelijk uw huisstijl doorvoeren op deze boekenbon direct mail.

Inlegkaartje

Case Direct Mailing Boekenbon Plusworks

Het is mogelijk om een inlegkaartje toe te voegen aan de mailing. Dit kan wenselijk zijn om bijvoorbeeld toe te lichten vanwaar de ontvanger de attentie ontvangt. Daarnaast kan dit een uitnodiging zijn enzovoorts. Er is een hoop mogelijk!

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Bekijk alle Boekenbon direct mail voorbeelden:

Custom made Out of the Box Card
Case custom-made Laatst toegevoegd Out of the Box

Custom made Out of the Box Card

Hoe breng je een organisatie op de hoogte van een nieuw jaarplan, zonder dat dit een lang en saai verhaal...
Lees verder
PF Concept verstuurt custom made kerstmailing
Case custom-made Eindejaarsmailing Laatst toegevoegd

PF Concept verstuurt custom made kerstmailing

PF Concept is één van de grootste partijen in Europa als het gaat om relatiegeschenken. Om deze reden is kerst...
Lees verder
Custom made Boekenbon voor Plusworks
Alternatief Beursdeelname Case Cases custom-made Laatst toegevoegd Out of the Box

Custom made Boekenbon voor Plusworks

Deze Custom made Springkubus Boekenbon voor Plusworks is een Pop-up Kubus die op een speciale manier gebruikt is. De Boekenbon...
Lees verder
BliQje Direct Mail Aankondiging Evenement NTF
Alternatief Beursdeelname BliQje Case Cases custom-made Laatst toegevoegd

BliQje Direct Mail Aankondiging Evenement NTF

Met het onderscheidende direct mail BliQje kondigde NTF aan dat zij weer op Gastvrij Rotterdam, de horecavakbeurs voor ambitieuze horeca...
Lees verder