Home » Alle originele direct mail » Pop up kubus » Confetti kaart spring kubus

Confetti kaart

Een feestelijke variant van onze standaard spring kubus: de Confetti kaart spring kubus! Bij het openen van de envelop zal de confetti in het rond springen, net als de spring kubus. Deze kaart is uiterst geschikt als uitnodiging voor een feestelijke gebeurtenis, aankondiging van een nieuw product of dienst, of gewoon als extra opvallend effect van uw traditionele mailing.

De confetti kan in verschillende kleuren besteld worden. De afmeting van de springende kubus kan worden aangepast aan uw wensen. De meest gebruikelijke variant is de 90x90x90mm. Uiteraard zijn er verschillende enveloppen mogelijk voor de confetti kaart spring kubus: een hersluitbare of een envelop met scheurstrip. Interesse? Vraag een gratis demo aan of informeer naar de kosten in een vrijblijvende offerteaanvraag!

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Een bijzondere vorm van direct mailing

De confetti kaart spring kubus zorgt ervoor dat u mensen op een leuke en unieke manier kunt verrassen. Het is een bijzondere manier van Pop up mailing, waarbij het verrassingseffect groot zal zijn. Via deze direct mail kunt u een leuke boodschap overbrengen bij uw potentiële klanten die lang zal blijven hangen. Hierbij maakt het niet uit of u het verstuurd als uitnodiging of ter promotie van uw bedrijf. Wanneer u  graag uw (potentiële) klanten wilt bereiken zijn er verschillende vormen van direct mail die u hiervoor kunt inzetten. Echter wilt u wel graag dat de ontvanger de boodschap leest en het niet meteen in de prullenbak eindigt. Locomail heeft diverse effectieve en unieke direct mails waarmee u uw klant écht kunt bereiken, waaronder:

Ontwerp uw eigen confetti kaart spring kubus

Het leuke aan de confetti kaart spring kubus is dat u het geheel naar eigen wens kunt ontwerpen, van de kleur van de confetti en de envelop tot aan de vormgeving en de tekst op de kubus. Wist u dat u zelfs de envelop in dezelfde full colour stijl kunt ontwerpen als de confetti kaart spring kubus? Dit maakt het voor de ontvanger veel interessanter dan een standaard witte envelop. Afhankelijk van de grootte van de  boodschap die u erop wilt zetten, kunt u kiezen voor een groter kubus formaat.

Voor vragen over onze confetti kaart spring kubus, mag u altijd contact met ons opnemen. We adviseren u graag.

De spring kubus wordt standaard geleverd met een speciale envelop. Tegen een meeprijs kan deze envelop ook in full colour bedrukt worden. De confetti zal vrolijk uit de envelop schieten, tezamen met de spring kubus. Dit alles wordt veroorzaakt wanneer de ontvanger de envelop opent. Een unieke en bijzonder feestelijke manier om uw klanten te verrassen.

Confetti Kaart

Case Direct Mailing Out of the Box Spring Kubus Confetti

De Confetti die in de envelop verstop is, kan naar wens worden gekozen. De kleuren bepalen een groot gedeelte van de boodschap! Een feestelijke manier om een mailing te sturen.

Inlegkaartje

Case Direct Mailing Inlegkaart Pop Up Kubus

Het is ook mogelijk om een inlegkaartje in de envelop te verpakken. Het inlegkaartje biedt u de mogelijkheid om naast alle informatie op de kaart meer informatie te verstrekken aan uw klant.

Full colour bedrukte envelop

Case Direct Mailing Out of the Box Spring Kubus Confetti

De spring kubus kan worden verpakt in een full colour bedrukte envelop. Deze envelop kan geheel in dezelfde stijl van de box worden vormgegeven. Wij denken graag met u mee.

Openen envelop

Case Direct Mailing Out of the Box Spring Kubus Confetti

Wanneer de bijpassende envelop geopend wordt, zullen de kubus en de confetti uit de envelop springen. Een feestelijk effect van uw Direct Mail product.

Blanco envelop

Case Direct Mailing Envelop Blanco

U kunt ook gebruik maken van een blanco envelop als u geen budget heeft voor een full colour bedrukte envelop.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

nl_NLDutch