Puzzel

Laat uw klant puzzelen naar de boodschap, door het versturen van een puzzel als opvallende mailing. U wekt interesse bij de klant, en deze zal gegarandeerd gaan puzzelen naar de boodschap.  Stukje voor stukjes, vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Door te kiezen voor een puzzel zorgt u ervoor dat de boodschap lang blijft hangen.

De puzzel kan voor tal van doeleinden worden ingezet: van uitnodiging voor een masterclass tot aan kerstkaart.  Past de puzzel bij uw boodschap? Vraag gratis een sample en/of offerte aan van deze originele mailing.

Sample pakket opvallende mailing


 • Puzzel A5-formaat

  Puzzel detail Direct Mail

  Het formaat van de puzzel is A5 (148 bij 210 mm). De puzzel bestaat uit 40 stukjes.

  Puzzelzakje

  Puzzel in een zakje Direct Mail

  Het is mogelijk om de puzzels in een plastic zakje te verpakken. Zo kunt u de puzzel makkelijk ergens in verpakken, zonder dat de puzzelstukjes los liggen.

  Inlegkaartje

  Puzzel inlegkaartje Direct Mail

  Het is mogelijk om een extra inlegkaartje in het verzenddoosje te verpakken. Hierop kunt u naast de puzzel nog meer informatie kwijt. Het maximale formaat wat past in het verzenddoosje is 105 x 155 mm.

  boven

  Verzenddoosje

  Puzzel verzenddoosje Direct Mail

  Om de puzzel te versturen kunt u gebruik maken van een blanco verzenddoosje. Het is ook mogelijk om het verzenddoosje full colour te bedrukken.

  boven

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de Puzzel aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren voor de Puzzel. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  Ik wil alleen de puzzel bestellen, kan dat?
  Ja, dat is mogelijk.

  Op wat voor materiaal wordt de puzzel gedrukt?
  De puzzel wordt standaard gedrukt op linnen.

  Welke techniek gebruiken jullie bij het aanbrengen van de opdruk?
  De opdruk wordt aangebracht door middel van een transferpers.

  Kunnen jullie ook aan andere varianten Puzzels komen?
  Ja, dat is mogelijk. Standaard bieden wij een A5 puzzel aan (40 stukjes) maar het is ook mogelijk om aan afwijkende formaten te komen zoals een ronde puzzel. Neem contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

  Wat weegt de Puzzel met verzenddoosje?
  Deze direct mail weegt tussen de 50-100 gram.