Home » Alle originele direct mail » Schuifkaarten » Maak kennis met de nieuwste variant: de tab Schuifkaart met klep en venster

Maak kennis met de nieuwste variant: de tab Schuifkaart met klep en venster

De Schuifkaart van LocoMail is er in alle vormen en maten. Maak kennis met de nieuwste variant: de Schuifkaart met klep + venster. Deze Schuifkaart kan op alle vlakken full colour bedrukt worden. Deze Schuifkaart bevat een klep, wanneer u deze openvouwt ziet u ook op de binnenkant van deze klep tekst staan. Het onderste gedeelte van de Schuifkaart bevat rechts een venster en een tab. Wanneer u aan de tab trekt komt er een nieuw paneel tevoorschijn. Het venster zorgt ervoor dat wanneer u aan de tab trekt de rest van de informatie nog zichtbaar blijft. Niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant vindt u informatie.

Schuifkaarten bevatten unieke effecten die ervoor zorgen dat de aandacht van de ontvanger net iets langer wordt vastgehouden. Alle soorten Schuifkaarten hebben een verrassend schuifeffect in de kaarten verwerkt, maar allen passen dit op een andere unieke manier toe. Heeft u vragen over welke soort mailing het beste bij uw bedrijfsboodschap past? Neem dan vooral contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. Tevens kunt u een gratis sample pakket aanvragen om een goede indruk van de mailings te krijgen.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Afmeting

Case Direct Mailing Schuifkaart

De Schuifkaart met venster + klep is volledig aan te passen naar uw wens. Om u een beeld te geven van de afmetingen van het voorbeeld op de foto: 24 cm breed, 16 cm hoog en 0,5 cm dik. Het schuifvenster is 13,5 cm breed en 12,5cm hoog.

Dubbelzijdig bedrukken

Case Direct Mailing Uitschuifkaart

Doordat deze direct mail full colour bedrukt kan worden kunt u uw eigen huisstijl volledig doorvoeren. Het schuifvenster is ook te bedrukken!

Mogelijkheden

Case Direct Mailing Uitschuifkaart

Omdat er zoveel informatie en/of afbeeldingen kwijt kunnen op de direct mailing, ontdekt de ontvanger steeds weer nieuwe informatie. U kunt alle kanten op met deze direct mail, bijvoorbeeld ter aankondiging van een nieuw merk/product.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.