MoveCard A5

De MoveCard A5 is de oude vertrouwde Klapkaart direct mail maar dan in een compact jasje. Wanneer de ontvanger aan het trekvel trekt, slaan de pagina’s van de mailing zich automatisch om. Met elf pagina’s aan binnenwerk is deze unieke mailing uiterst geschikt om stapsgewijs een verhaal te vertellen. Het unieke effect van de Klapkaart direct mail houdt de aandacht van de lezer vast waardoor iedere vervolgstap nog interessanter wordt.

Doordat deze direct mail optie een handig formaat heeft, kan het makkelijk bijgevoegd worden aan reguliere post. De MoveCard A5 kan makkelijk uitgedeeld worden, maar eventueel ook met een bijbehorende full colour envelop verzonden worden. Nieuwsgierig naar de uitwerking van de MoveCard? Vraag gratis een sample en/of offerte aan van de unieke Klapkaart direct mail.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Formaat

Case Direct Mailing Schuifkaart

De afgewerkte MoveCard A5 heeft afmetingen van 148 x 210mm. De bladzijden van de kaart worden steeds een stukje kleiner, maar bieden nog voldoende informatie voor uw boodschap.

Full colour

Case Direct Mailing Pop Up Slide Card

De binnen- en buitenzijde van de Klapkaart direct mail kan in full colour bedrukt worden met uw eigen ontwerp. Daarmee wordt deze mailing volledig opgemaakt in uw bedrijfstijl.

Binnenwerk

Case Direct Mailing Pop Up Card Slider

De Klapkaart direct mail heeft elf pagina’s aan binnenwerk waardoor deze originele kaart genoeg ruimte biedt voor bijvoorbeeld het toelichten van nieuwe producten.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

De MoveCard weegt 30 gram.
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de MoveCard. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.
Meer kaartjes toevoegen is niet mogelijk, minder wel. Indien u dit wenst graag even contact om de mogelijkheden te bespreken.
Op de kaart kunnen wij variabelen programmeren, waaronder een persoonlijke aanhef. Veel gebruikte variabelen zijn o.a. inlog- en actiecodes.

Voorbeelden succesvolle Klapkaart Direct Mail

Aankondiging netwerkapp voor PSV
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

Aankondiging netwerkapp voor PSV

Speciaal voor de aankondiging van een netwerkapp van PSV hebben wij van LocoMail de opdracht gekregen voor het maken van...
Lees verder
Corporate mailing met Movecard voor EyeOn
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

Corporate mailing met Movecard voor EyeOn

De Movecard, als corporate mailing, heeft een bijzonder effect. Wanneer je het lipje uitschuift, slaan de bladzijden vanzelf om. Dit...
Lees verder
MoveCard: IJzersterke DM met een ijzersterk verhaal
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

MoveCard: IJzersterke DM met een ijzersterk verhaal

In opdracht van TomaCom, een strategisch adviesbureau, hebben wij een mooie direct mail gemaakt voor het Rode Kruis in België....
Lees verder
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

Originele selfmailer voor Ahoy; de MoveCard

Door gebruik te maken van de MoveCard laat Ahoy weten wat voor soort evenementen er plaats kunnen vinden in het...
Lees verder