Klapkaart Direct Mail in de vorm van een MoveCard A5

De MoveCard A5 is de oude vertrouwde Klapkaart direct mail maar dan in een compact jasje. Wanneer de ontvanger aan het trekvel trekt, slaan de pagina’s van de mailing zich automatisch om. Met elf pagina’s aan binnenwerk is deze unieke mailing uiterst geschikt om stapsgewijs een verhaal te vertellen. Het unieke effect van de Klapkaart direct mail houdt de aandacht van de lezer vast waardoor iedere vervolgstap nog interessanter wordt.

Doordat deze direct mail optie een handig formaat heeft, kan het makkelijk bijgevoegd worden aan reguliere post. De MoveCard A5 kan makkelijk uitgedeeld worden, maar eventueel ook met een bijbehorende full colour envelop verzonden worden. Nieuwsgierig naar de uitwerking van de MoveCard? Vraag gratis een sample en/of offerte aan van de unieke Klapkaart direct mail.

Formaat MoveCard

MoveCard A5 Formaat

De afgewerkte MoveCard A5 heeft afmetingen van 148 x 210mm. De bladzijden van de kaart worden steeds een stukje kleiner, maar bieden nog voldoende informatie voor uw boodschap.

Full colour bedrukking

MoveCard full colour bedrukking Direct Mail

De binnen- en buitenzijde van de Klapkaart direct mail kan in full colour bedrukt worden met uw eigen ontwerp. Daarmee wordt deze mailing volledig opgemaakt in uw bedrijfstijl.

Binnenwerk MoveCard

MoveCard pagina's Direct Mail

De Klapkaart direct mail heeft elf pagina’s aan binnenwerk waardoor deze originele kaart genoeg ruimte biedt voor bijvoorbeeld het toelichten van nieuwe producten.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de MoveCard aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de MoveCard. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Ik wil graag meer bladzijdes (kaartjes) toevoegen aan de klapkaart, kan dat?
Meer kaartjes toevoegen is niet mogelijk, minder wel. Indien u dit wenst graag even contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik een persoonlijk aanhef verwerken op de kaart?
Op de kaart kunnen wij variabelen programmeren, waaronder een persoonlijke aanhef. Veel gebruikte variabelen zijn o.a. inlog- en actiecodes.

Wat weegt de MoveCard?
De MoveCard weegt 30 gram.

Voorbeelden succesvolle Klapkaart Direct Mail

Aankondiging netwerkapp voor PSV
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

Aankondiging netwerkapp voor PSV

Speciaal voor de aankondiging van een netwerkapp van PSV hebben wij van LocoMail de opdracht gekregen voor het maken van...
Read More
Corporate mailing met Movecard voor EyeOn
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

Corporate mailing met Movecard voor EyeOn

De Movecard, als corporate mailing, heeft een bijzonder effect. Wanneer je het lipje uitschuift, slaan de bladzijden vanzelf om. Dit...
Read More
MoveCard: IJzersterke DM met een ijzersterk verhaal
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

MoveCard: IJzersterke DM met een ijzersterk verhaal

In opdracht van TomaCom, een strategisch adviesbureau, hebben wij een mooie direct mail gemaakt voor het Rode Kruis in België....
Read More
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

Originele selfmailer voor Ahoy; de MoveCard

Door gebruik te maken van de MoveCard laat Ahoy weten wat voor soort evenementen er plaats kunnen vinden in het...
Read More