Case Direct Mailing MoveCard Aankondiging PSV

Speciaal voor de aankondiging van een netwerkapp van PSV hebben wij van LocoMail de opdracht gekregen voor het maken van de kaart die hierbij gebruikt wordt! De kaart was gebaseerd op de MoveCard, een product dat erg populair is bij onze klanten. Lees hieronder verder over deze bijzondere aankondiging die speciaal is omdat hij diep gepersonaliseerd werd.

MoveCard PSV

PSV Business App met gepersonaliseerde introductie

De MoveCard kan worden geopend door het klepje los te maken dat aan achterkant van de kaart vastgemaakt zit. Na het openen van de kaart kon aan de treklip getrokken worden en daarmee werden de bladzijden van deze kaart één voor één omgeslagen. Op elke bladzijde, die full colour bedrukt zijn, staat informatie over de business netwerkapp van de voetbalclub PSV. Vergaard uit 260 grams papier heeft deze Movecard een luxe uitstraling.

Diep gepersonaliseerde kaart

De kaart is op vrijwel elk vlak van de kaart gepersonaliseerd. Dit is een heel secuur proces waar tijdens de productie veel aandacht aan is geschonken. Hierdoor zal de mailing nog meer impact hebben. Een gepersonaliseerde kaart is namelijk in staat om de aandacht en het enthousiasme van de lezer vast te houden.

Ben u ook geïnteresseerd in de MoveCard met gepersonaliseerde bladzijden? Of ben u überhaupt geïnteresseerd in een gepersonaliseerde kaart? Neem dan gerust even contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.