Twin Slider 157 x 100 mm

De Twin Slider heeft LocoMail in alle vormen en maten. De nieuwste variant is de Twin Slider 157 x 100 mm. Door aan het rechter paneel te trekken komt er aan de andere kant gelijktijdig een paneel tevoorschijn. Deze opvallende direct mail kan maar liefst op zes vlakken incl. de huls, full colour bedrukt worden.

De Twin Slider is een typisch product dat de nieuwsgierigheid wekt van de ontvanger. Deze opvallende DM kan bijvoorbeeld worden ingezet als introductie van een nieuwe naam of aankondiging van een nieuw product. Of u kunt hem inzetten als give-away, bijvoorbeeld een cadeauverpakking, welke per stuk kan worden gepersonaliseerd. Deze opvallende schuifkaart is gemaakt voor bedrijven die hun klanten echt op een originele wijze willen verrassen. Heeft u binnenkort groot nieuws te vertellen en wilt u het op een opvallende manier presenteren? Dan is de Twin Slider iets voor u. Vraag gratis een sample en/ of offerte aan voor uw opvallende mailing

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Uitschuifkaart

Case Direct Mailing Twin Slider Schuifkaart De Haardt

Deze unieke Twin Slider kan in zijn geheel full colour worden bedrukt. Het formaat van de schuifkaart is uitgeschoven 100mm x 423mm. De uitgeschoven panelen zijn 97mm x 134mm.

Selfmailer

Case Direct Mailing Twin Slider Schuifkaart De Haardt

De Twin Slider is een selfmailer. U kunt deze zonder envelop versturen. Als u voorkeur uitgaat naar een envelop ter bescherming, kunnen wij u daarin voorzien.

Sluitzegel bij verzending

Case Direct Mailing Twin Slider Schuifkaart De Haardt

Als u de Twin Slider als mailing wilt versturen, plakken wij standaard een sluitzegel boven de duimgreep. U kunt de Twin Slider ook laten sealen en krimpen in folie voor een chiquere uitstraling.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

De kaart kan na het uittrekken van het paneel om twee manieren gedraaid worden: via de horizontale of verticale as. Bij het draaien via de horizontale as, blijft de duimgreep altijd aan dezelfde kant. Als de kaart verticaal gedraaid wordt, draai je de kaart via de langste zijde.
Bij de Twin Slider kunt u het verrassingseffect keer op keer ervaren. Een ander voordeel is het formaat kaart, u kunt deze makkelijk meenemen, zodat ook andere van het product mogen meegenieten.
Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren voor de Twin Slider. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.
De uitschuifkaart weegt tussen de 40-50 gram
De Twin Slider wordt gemaakt van 350 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.

Voorbeelden succesvolle Uitschuifkaart Twinsliders

Aankondiging Duits lespakket met een schuifkaart
Case Laatst toegevoegd Schuifkaarten Uitschuifkaart Twin Slider

Aankondiging Duits lespakket met een schuifkaart

Een nieuw product, in dit geval een nieuw lespakket, moet natuurlijk onder de aandacht van (potentiële) klanten worden gebracht. Het...
Lees verder
Zet uw doelgroep aan tot actie met een schuifkaart
Case Laatst toegevoegd Schuifkaarten Uitschuifkaart Twin Slider

Zet uw doelgroep aan tot actie met een schuifkaart

Zet uw doelgroep aan tot actie met een opvallende vorm van direct mailing. Elke direct mailing van LocoMail bevat een...
Lees verder
Schuifkaart van 100% gereycled natuurkarton
Case Laatst toegevoegd Uitschuifkaart Twin Slider

Schuifkaart van 100% gereycled natuurkarton

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de wereld, zo ook in de drukwerkindustrie. Zo komen er steeds duurzamere manieren van drukken,...
Lees verder
Informatieve mailing Twin slider over mentorschap voor CrossOver
Blog Case Cases Laatst toegevoegd Uitschuifkaart Twin Slider

Informatieve mailing Twin slider over mentorschap voor CrossOver

CrossOver heeft de Twin Slider Schuifkaart als Direct mail gebruikt. CrossOver heeft ervoor gekozen om deze informatieve mailing te gebruiken,...
Lees verder