Duurzame Schuifkaart Nespresso

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de wereld, zo ook in de drukwerkindustrie. Zo komen er steeds duurzamere manieren van drukken, verzenden maar ook van papiersoorten zoals gereycled natuurkarton. Voor een opdracht vanuit Nespresso is er een direct mailing ontwikkeld, gemaakt van deze duurzame papiersoort. We vertellen je in deze blog graag meer over deze case en de voordelen ervan.  

Duurzame direct mailing

Vanuit Nespresso is er een nieuwe koffiemachine ontwikkeld die op een gepaste wijze aangekondigd moest worden. Zij hebben ervoor gekozen om dit door middel van een Schuifkaart, ook wel een Twin slider genoemd, te doen. Dit is een kaart waarbij aan beide kanten een kaart uitgeschoven kan worden. In het geval van Nespresso is er gebruik gemaakt van duurzaam papier, namelijk 100% gereycled natuurkarton. Dit karton is een matte ongecoate papiersoort, waardoor er op een duurzame manier drukwerk geleverd kan worden.

Duurzame schuifkaart Nespresso

Mogelijkheden Schuifkaart

De schuifkaart is niet alleen verkrijgbaar in verschillende papiersoorten, maar ook in verschillende vormen en formaten. Denk bijvoorbeeld aan een schuifkaart met venster of een schuifkaart in een eigen vorm. Het voordeel van de schuifkaart is dat de aandacht van de ontvanger langer vast wordt gehouden dan bij een standaard direct mailing. Deze aandacht wordt tot stand gebracht door het interactieve deel van de kaart. Een ander voordeel van de schuifkaart is dat je door de verschillende onderdelen veel informatie in de vorm van beeld en tekst kwijt kan.

Duurzame schuifkaart Nespresso

Nieuwsgierig geworden naar het inzetten van een schuifkaart voor uw eigen doeleinden? Ervaar deze vorm van direct mailing in het echt, door een sample box aan te vragen. Deze box bestaat uit meerdere Locomail producten. Ook kunt u direct een offerte aanvragen, die wij u zo snel mogelijk toesturen per mail. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen via 030 – 26 18 086 of contact@locobrands.nl.