Home » Alle originele direct mail » Schuifkaarten » Vierkante Tab Schuifkaart met 4 tabs

Vierkante Tab Schuifkaart met 4 tabs

Deze vierkante Tab Schuifkaart met 4 tabs heeft een lekker groot formaat van 200 x 200 mm. Zoals al onze direct mail producten wordt dit helemaal full colour in uw eigen ontwerp geproduceerd. Deze mailer is uitermate geschikt als opvallende brochure voor productinformatie en productintroductie, voorzien van technische informatie en ondersteunende afbeeldingen. Deze Tabkaart kan als selfmailer worden verstuurd als we deze voorzien van een seal met adresdrager erin verwerkt. Het is ook geschikt om te worden uitgedeeld bij een presentatie, of het kan als brochure worden toegevoegd bij een andere mailing.

Door het formaat en de meerdere tabkaarten kunt u veel communiceren. Heeft u vragen over welke mailing het beste bij uw bedrijf past? Of heeft u een idee voor een originele Schuifkaart? Neem dan vooral contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. Tevens kunt u een gratis sample pakket aanvragen om een goede indruk van de mailings te krijgen.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Achterkant

De Schuifkaart heeft naast de tabs ook genoeg ruimte op zowel de voor- als achterkant. Dit biedt meer ruimte voor uw communicatie boodschap.

Voorkant

Op de voor- en achterkant van de kaart is het mogelijk om een introductie te geven over de informatie die op de tabs staan. Door gebruik te maken van verschillende kleuren tabbladen is het duidelijk waar je aan moet trekken om de tabs tevoorschijn te halen.

Tabs

De vier tabbladen hebben ieder een dubbelzijdige leesbare ruimte van 180x180mm. De kaart kan hierdoor verschillende onderwerpen en informatie onderscheiden van elkaar.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.