Home » Alle originele direct mail » Schuifkaarten » Multi tab Schuifkaart direct mail met 6 tabs

Multi tab Schuifkaart direct mail met 6 tabs

De Schuifkaart van LocoMail is te ontwerpen in verschillende vormen en maten. Deze Multi Tab Schuifkaart heeft maar liefst 6 tabs. Door deze 6 tabs wordt er extra ruimte gecreëerd, waardoor er niet alleen ruimte op de voor- en achterkant van de Schuifkaart is. Deze Multi Tab Schuifkaart kan op alle vlakken full colour bedrukt worden. Kies er bijvoorbeeld voor om uw huisstijl door te voeren op de direct mailing. Alle soorten Schuifkaarten hebben een uniek schuifeffect. Bij de Multi Tab Schuifkaart kunnen alle 6 de tabs één voor één uitgeschoven worden. Op alle tabs is er op zowel de voor- als achterkant ruimte voor informatie.

De tabs worden in het verlengde van de kaart uitgeschoven en hebben daardoor veel ruimte voor uw (communicatie) boodschap. Doordat er verschillende tabs zijn nodigt dit de ontvanger uit om achter meer informatie te komen. Heeft u vragen over welke mailing het beste bij uw bedrijf past? Of heeft u een idee voor een originele Schuifkaart. Neem dan vooral contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. Tevens kunt u een gratis sample pakket aanvragen om een goede indruk van de mailings te krijgen.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Achterkant

Case Direct Mailing Tab Schuifkaart

De Schuifkaart heeft naast de tabs ook genoeg ruimte op zowel de voor- als achterkant. Dit biedt meer ruimte voor uw communicatie boodschap.

Voorkant

Case Direct Mailing Tab Schuifkaart

Aan de voorkant van de kaart is het mogelijk om al een sneak peak te geven over de informatie die op de tabs staan. Je ziet hier duidelijk waar je aan moet trekken om de tabs tevoorschijn te halen.

Tabs

Case Direct Mailing Tab Schuifkaart

De zes tabs bieden meer ruimte voor informatie. De kaart kan hierdoor verschillende onderwerpen en informatie onderscheiden van elkaar.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.