Home » Home » Alle originele direct mail

Originele direct mail producten die indruk maken!

Bekijk alle categorieën en ontdek:

Brievenbusdoosje +

Een unieke direct mail die wordt gecombineerd met unieke mailingen

Het Brievenbusdoosje + is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om te garanderen dat uw boodschap het beste tot zijn recht komt.

Ga naar de pagina

ChangeCard

Een unieke direct mail om uw boodschap te verspreiden

De ChangeCard, een selfmailer van licht gewicht, waardoor het een interessante direct mail is om te sturen én om uw boodschap ermee te verspreiden.

Ga naar de pagina

Pop up Kaart

Een direct mail met een dimensionale vorm

De 2-dimensionale afbeelding geeft een opvallend effect. Bij opening ontvouwt hij zich als een mega-kaart en zorgt hiermee voor een hoge attentiewaarde.

Ga naar de pagina

Schuifkaart

Een originele Direct mail dat vele opties kent.

Schuifkaarten bevatten unieke effecten die ervoor zorgen dat de aandacht van de ontvanger langer wordt vastgehouden. Volledig zelf te ontwerpen!

Ga naar de pagina

Pop up Kubus

Unieke Pop up Kubus.

De Pop-up Kubus, ook bekend als de Out of the Box Card is een opvallende Pop-up mailing waarmee u uw doelgroep op een positieve manier kan verrassen.

Ga naar de pagina

Muziekkaart met geluid

Een opvallende direct mail met geluid.

Open de kaart en activeer de geluidschip met muziek en/of uw eigen ingesproken bericht. Een bijpassend ontwerp maakt de muziekkaart een hele beleving.

ga naar de pagina

Turning Card

Een Direct Mail dat je moet openklappen voor meer informatie.

De Turning Card, de kaart is uniek door de vouwwijze, waarbij er bij elke nieuwe vouw, een nieuwe boodschap verschijnt. Beschikbaar in diverse formaten.

Ga naar de pagina

Specials

Direct Mails die niet in een hokje te plaatsen zijn.

Een kaart als geen ander, dat vindt u bij onze Specials Direct Mail producten. Alle kaarten op deze pagina zijn volledig te personaliseren.

Ga naar de pagina

Vraag gratis samples aan van onze opvallende direct mail

Over LocoMail

LocoMail is meer dan 17 jaar dé ontwikkelaar en producent van opvallende direct mail producten. De creatieve oplossingen van LocoMail kenmerken zich door het unieke verrassingseffect en dubbele impact. Door te kiezen voor een opvallende mailing valt u gegarandeerd op bij uw klant. Voordelen aan het kiezen voor LocoMail? Snelle communicatie, mogelijkheden vanaf 20 stuks, snelste levering, lage portokosten in binnen- en buitenland enz. De direct mail van LocoMail is toepasbaar voor tal van marketing- en communicatie doeleinden.

Hebben wij uw interesse gewekt? En wilt u onze creatieve direct mail een keer in het echt zien en ervaren? Vraag gratis samples aan van onze direct mail! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers. Ze zijn flexibel, betrouwbaar en denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten.
LocoMail.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij LocoMail

Bekijk ons nieuwe concept: THNX!