Home » Alle originele direct mail

Direct Mail

Direct Mail is dé manier om uw boodschap over te laten komen! Massa communicatie via de e-mail, hoogstwaarschijnlijk herkent u het wel. Gemakkelijk om te versturen, maar alles behalve effectief! Want hoe vaak opent en leest u een e-mail aandachtig? Weinig! Dat is totaal het tegenovergestelde bij direct mail. U biedt iets tastbaars aan, waardoor de ontvanger minimaal 1 keer met uw boodschap, bedrijf of bedrijfsnaam in aanmerking komt! Dat zorgt voor een sterkere binding dan het versturen van een digitale mail.

D.m.v. onze creatieve en unieke producten, met een verrassingseffect, zorgt u ervoor dat uw boodschap overkomt. Om een voorbeeld te noemen: bekijk onze pop up kubus eens, die als pennenhouder kan dienen. Hierdoor wordt de ontvanger continu herinnerd aan uw boodschap en of bedrijf.

Bekijk alle categorieën en ontdek:

Brievenbusdoosje +

Case Direct Mailing Brievenbusdoosje

Het Brievenbusdoosje+ is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om te garanderen dat uw boodschap het beste tot zijn recht komt.

Pop-up Kubus

De Pop-up Kubus, ook bekend als de Out of the Box Card is een opvallende Pop-up mailing waarmee u uw doelgroep op een positieve manier kan verrassen.

ChangeCard

De ChangeCard, een selfmailer van licht gewicht, waardoor het een interessante direct mail is om te sturen én om uw boodschap ermee te verspreiden.

Geluidskaart

Open de kaart en activeer de geluidschip met muziek en/of uw eigen ingesproken bericht. Een bijpassend ontwerp maakt de muziekkaart een hele beleving.

Pop-up Kaart

De 2-dimensionale afbeelding geeft een opvallend effect. Bij opening ontvouwt hij zich als een mega-kaart en zorgt hiermee voor een hoge attentiewaarde.

Turning Card

Open de kaart en activeer de geluidschip met muziek en/of uw eigen ingesproken bericht. Een bijpassend ontwerp maakt de muziekkaart een hele beleving.

Schuifkaart

Schuifkaarten bevatten unieke effecten die ervoor zorgen dat de aandacht van de ontvanger langer wordt vastgehouden. Volledig zelf te ontwerpen!

Specials/diverse producten

Case Direct Mailing Specials

Een kaart als geen ander, dat vindt u bij onze Specials Direct Mail producten. Denk aan, puzzels, Flessenpost, Bliqje en nog veel producten om op te vallen.

Lenticular Cards

Lenticular Cards zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, maar als u zelf ideeën heeft, kunnen wij daar ook in meehelpen.

Vraag gratis samples aan van onze opvallende direct mail

Producten die indruk maken

Middels onze jarenlange ervaring en ons brede assortiment hebben wij in de loop der jaren unieke producten gerealiseerd. Realiseer een uniek brievenbusdoosje, pop up kubus, changecard, muziekkaart met geluid, pop up kaart, turning card en meer. Doordat wij unieke producten hebben zorgen wij samen ervoor dat uw direct mail een succes wordt.

Mensen zien gemiddeld 2900 marketinguitingen per dag. Veel hiervan is digitaal. Het is juist de kunst om dan ‘out of the box’ te denken. LocoMail is dan ook de specialist in unieke direct mail!

Een tip: personaliseer

Wij denken graag proactief met u mee. Wilt u uw direct mail campagne echt een succes laten worden dan adviseren wij om uw bericht te personaliseren waar kan. Dat zorgt ervoor dat uw ‘campagne’ optimaal presteert. Wij hebben ook meerdere malen in de praktijk gezien dat personalisatie een positieve impact heeft op uw direct mailing. Met onze kennis en ervaring helpen wij u daar graag bij, want het verkeerd personaliseren heeft namelijk een averechts effect!

Onze specialisten zorgen er samen met u voor dat uw boodschap, huisstijl en het ontwerp in lijn staat met uw wensen. Waardoor uw direct mail herkenbaar en origineel is.

Over LocoMail

LocoMail is meer dan 20 jaar dé ontwikkelaar en producent van opvallende direct mail producten. De creatieve oplossingen van LocoMail kenmerken zich door het unieke verrassingseffect en dubbele impact. Door te kiezen voor een opvallende mailing valt u gegarandeerd op bij uw klant. Voordelen aan het kiezen voor LocoMail? Snelle communicatie, mogelijkheden vanaf 20 stuks, snelste levering, lage portokosten in binnen- en buitenland. De direct mail van LocoMail is toepasbaar voor tal van marketing- en communicatie doeleinden.

Hebben wij uw interesse gewekt? En wilt u onze creatieve direct mail een keer in het echt zien en ervaren? Vraag gratis samples aan van onze direct mail! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers. Ze zijn flexibel, betrouwbaar en denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten.

Direct Mailing Logo

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij LocoMail