Maak kennis met onze complete aanbod originele direct mail

Met de originele direct mail producten van LocoMail verhoogt u de attentiewaarde bij de ontvanger en verrast u uw relaties, klanten en medewerkers. Gaat het om uitnodigingen voor een bedrijfsuitje of evenement, een unieke mailing of om een speciale gelegenheid? Alles is mogelijk!“LocoMail is uw vertrouwde partner om uw originele direct mail bij uit te besteden. Uw boodschap, ons medium!”

Ook opvallen met een originele direct mail?

Bekijk hieronder onze complete aanbod direct mail producten. Door te klikken op één van de onderstaande DM’s komt u terecht op een product specifieke pagina. Daar kunt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn van onze creatieve oplossingen. Heeft u een interessante direct mail op het oog? Vraag dan een gratis sample aan, zodat u het unieke verrassingseffect in het echt kunt ervaren.

originele-direct-mail-producten-gemaakt-in-Nederland

Out of the Box Card

Een unieke direct mail die uit de envelop springt

Een boodschap die eruit springt? Gebruik dan de Out of the Box card, wanneer de card geopend wordt, springt er een box uit. Na de eerste schok zullen uw klanten verbaasd staan.

Ga naar de Pop-up mailingen

Movecard

Een creatieve direct mail waarbij de pagina's automatisch omslaan.

In eerste instantie lijkt het een gewoon poststuk. Maar door de envelop te openen en langzaam aan de uitstekende kaart te trekken slaan de bladzijden vanzelf om.

ga naar de pagina movecard

Flessenpost

Een originele Direct mail dat vele opties kent.

Flessenpost is een middel van vroeger en is niet alleen authentiek, maar ook iets mysterieus. U kunt de ontvanger bijvoorbeeld informeren over uw nieuwe product.

Ga naar de pagina

Uitschuifkaart direct mail

Unieke Uitschuifkaart met twee panelen.

Verras uw klanten op een ludieke manier. Trek aan de schuifkaart, en er komt een tweede paneel tevoorschijn. U trekt letterlijk de boodschap uit de envelop.

Ga naar de pagina

Twisty Box

Een creatieve box met een unieke twist

Een creatieve direct mail met een unieke twist: de Twisty Box. Draai deze direct mail open en u leest de boodschap op zes unieke pagina’s van 10×10.

Ga naar de pagina Twisty Box

ChangeCard

Een Direct Mail dat je moet openklappen voor meer informatie.

De ChangeCard, een selfmailer met een vernieuwd ontwerp. Licht gewicht, waardoor het een interessante direct mail is om te sturen én om uw boodschap ermee te verspreiden.

Ga naar de pagina

Brievenbusdoosje +

Een unieke direct mail om uw boodschap te verspreiden

Het bekende brievenbusdoosje maar dan even anders: het Brievenbusdoosje +. Kies één van de speciale effecten voor een mailing die blijft verrassen!

Ga naar de pagina

Turning Card direct mail

Een Direct Mail dat je moet openklappen voor meer informatie.

De Turning Card, de kaart is uniek door de vouwwijze, waarbij er bij elke nieuwe vouw, een nieuwe boodschap verschijnt. De Turning Card is beschikbaar in diverse formaten.

Ga naar de pagina

Twee Luik Schuifkaart

Direct mail 2 Luik Schuifkaart

De 2 Luik Schuifkaart met bijzonder effect. De kaart bestaat uit twee luiken, welke tegelijkertijd opzij geschoven worden. Dan wordt de binnenkant van de kaart zichtbaar.

Ga naar de pagina

Vraag gratis samples aan van onze opvallende direct mail

Hexagoon Pennenbak

Een opvallende budget Mailer om uw boodschap te verspreiden

De Hexagoon Pennenbak is een nieuw opvallend direct mailingproduct. Door de grote hoeveelheid communicatieruimte kunt u uw boodschap gemakkelijk kwijt op deze DM.

Ga naar de pagina

Puzzel direct mail

De Direct Mail Puzzel verhoogt de attentiewaarde bij de ontvanger.

De puzzel verhoogt de attentiewaarde bij de ontvanger. Deze leent zich voor verschillende (marketing) doeleinden. Verras uw klanten, relaties en medewerkers met deze mailing.

Ga naar de pagina

Muziekkaart met Geluid

Een opvallende direct mail met geluid

Open de kaart en activeer de geluidschip met muziek en/of uw eigen ingesproken bericht. Een bijpassend ontwerp maakt de muziekkaart een hele beleving.


Ga naar de pagina

Vogelhuisje direct mail

Een Direct Mail waarmee u uw boodschap kunt verspreiden op een originele manier.

Het Vogelhuisje is een nuttige direct mailing met een hoge attentiewaarde. En zet uw bedrijf op de kaart als maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Ga naar de pagina

Pop-up Card A6

direct-mail-pop-up-A6-overzicht

Een nieuwe variant van onze Pop-up kaarten. Deze A6 formaat Pop-up Card heeft een gunstig portotarief. De 2D pop-up kan naar eigen visie worden ingevuld.

Ga naar de pagina

Mini T-shirt direct mail

Een Direct Mail dat multifunctioneel is.

Het Mini T-shirtje is multifunctioneel: U kunt deze versturen als uitnodiging, voor een speciale actie of zelfs als Direct Mailingproduct; elk T-shirtje kan gepersonaliseerd worden.

Ga naar de pagina

Diamantkaart direct mail

Een Direct Mail in de vorm van een Hexagoon

De Diamantkaart is een creatieve variant van de Pop-up Mailingen. De speelse vorm is geschikt voor een opvallende direct mailing. Ook beschikbaar met pengaten.

Ga naar de pagina

Pocket Map

pocket map direct mail

De Pocket Map met een unieke vouwtechniek. A7 formaat en een binnenkant die automatisch uitvouwt. De Pocket Map kan gebruikt worden als verrassend promotie materiaal.


Ga naar de Pocket Map

Tab Schuifkaart

Een Direct Mail met verschillende tabs met informatie.

De Tab Schuifkaart van LocoMail is een verfrissend nieuw concept. De verschillende tabs zijn uit te schuiven en te vullen met informatie, full colour bedrukt.

Ga naar de pagina

Wobble Card

Een Direct Mail een springende boodschap.

Ook deze nieuwe kaart springt eruit! De krachtige veer zorgt ervoor dat de boodschap eruit wil barsten! Een mooie manier om iets verrassends te brengen.”

Ga naar de pagina

Mini Pop up Kubus

Een Direct Mail dat multifunctioneel is.

Een nieuwe variant van de Out of the Box. Er springen maar liefst 4 Pop up Kubusjes uit de envelop waar u uw boodschap op kunt uiten. Een veelzijdige maar unieke direct mail!

Ga naar de pagina

Mega ChangeCard

De Mega Changecard heeft drie opties voor de omslag.

Dit is de grote uitvoering van de ChangeCard. Uniekis dat de omslag op drie manieren kan worden verwerkt. Welke optie sluit het beste aan bij uw boodschap?

Ga naar de pagina

Pop-up Card

Een Direct Mail dat zich bij de opening ontvouwt als een mega-kaart.

De 2-dimensionale afbeelding geeft een opvallend effect als de mailing geopend wordt. Bij opening ontvouwt hij zich als een mega-kaart en zorgt hiermee voor een hoge attentiewaarde.

Ga naar de pagina

Mini Springkubus

Mini Springkubus direct mail

Deze Mini Springkubusjes zijn compleet vorm te geven in uw huisstijl, en in te zetten als direct mail of als originele give-away. Maar liefst drie kubusjes dragen uw boodschap effectief uit.

Ga naar de pagina

Out of the Box Pennenhouder

Out of the Box met pengaten direct mail

De populaire Out of the Box 90×90, maar dan met extra functionaliteit. De Out of the Box is ook verkrijgbaar als pennenhouder, waardoor deze nog langer in het zicht is van de doelgroep.

Ga naar de pagina

Schuifvenster Kaart

Uitschuifkaart met venster

De unieke Schuifvenster Kaart mailing kan, met een afmeting van 300 breed bij 100 hoog, voor tal van doeleinden worden ingezet dankzij de hand- of eigen unieke stansvorm.

Ga naar de pagina

Pyramide Pop-up

Een opvallende en unieke Pyramide Pop-up

De Pyramide Pop-up is een sensationele manier om uw bedrijf te introduceren bij uw klant. Deze reclame-uiting kan aan vier zijdes full colour worden bedrukt, geheel in uw eigen stijl.

Ga naar de pagina

Popcorn Mailing

Popcorn Mailing direct mail met popcorn zakje

Deze Popcorn Mailing is zeer uniek en zal daarom zeker in de smaak vallen bij uw doelgroepen. Deze DM is een echte knaller voor op een beurs of als uitnodiging voor een evenement!

Ga naar de pagina

Pop Up Kaart A5

Een Direct Mail met een uniek diepte thema.

De Pop-up Card A5 is uniek in z’n soort doordat deze mailing meerdere lagen heeft voor extra diepte. Een passend ontwerp maakt deze kaart af. Bekijk de pagina voor meer informatie.

Ga naar de pagina

Pop-up Huisje direct mail

Een Pop-up Huisje als direct mail versturen.

Het Pop-up Huisje is een opvallende variant van onze Out of the Box kaarten. Er zijn twee formaten huisjes beschikbaar. Perfect voor bijvoorbeeld een verhuisbericht.

Ga naar de pagina

5-card selfmailer

Een Direct Mail dat je moet openklappen voor meer informatie.

De 5-Card is een simpele maar effectieve selfmailer, de complete boodschap is niet direct zichtbaar. De ontvanger vouwt de boodschap letterlijk uit de kaart.

Ga naar de pagina

Pop-up Schuifkaart

Pop-up-schuifkaart

Een selfmailer met veel communicatieruimte. De mailing kan full colour worden bedrukt en zorgt voor 100% aandacht! Beschikbaar met standaard of eigen pop-up.


Ga naar de pagina

Telecard direct mail

Een direct mail dat opvallend is en veel informatie herbergt.

Niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 dubbelzijdige kaarten herbergt deze kaart. U trekt letterlijk de boodschap uit de envelop. Zo kan op speelse wijze de boodschap ontluikt worden.

Ga naar de pagina

Mega Out of the Box

Een Direct Mail die multifunctioneel is.

Een grootse direct mail voor een grote communicatieboodschap! De Mega Out of the Box is maar liefst 15 cm bij 15 cm. Bekijk dit grootse DM product.

Ga naar de pagina

Hexagoon Pennenhouder

Dit direct mail product is zowel effectief als functioneel. Deze Out of the Box kaart, in de vorm van een diamant, kan worden gebruikt als pennenhouder door uw doelgroep.

Ga naar de pagina

Rechthoekige Pop-up direct mail

Een Direct Mail in de vorm van een rechthoek

De rechthoekige variant van de Out of the Box Card, biedt volop kansen op grafisch gebied. Net als de andere Pop-up Mailingen, springt ook de rechthoek uit de envelop.

Ga naar de pagina

Wingscard

Een Direct Mail dat eruit springt op een unieke manier.

De WingsCard van LocoMail lijkt een normale kaart, maar als deze uit de enveloppe wordt gehaald, springen twee extra pagina’s uit de zijkanten.


Ga naar de pagina

BliQje direct mail

Een originele direct mail om uw boodschap te verspreiden

Een andere manier van het verpakken van een boodschap: een boodschap in blik. Deze originele mailing valt op tussen de post. De reacties zijn, gegarandeerd, positief!

Ga naar de paginaVraag een vrijblijvende offerte aan bij LocoMail

Deze bedrijven gingen u voor

Over LocoMail

LocoMail is al ruim 12 jaar een ontwikkelaar en producent van opvallende direct mail. De creatieve oplossingen van LocoMail kenmerken zich door het unieke verrassingseffect. Door te kiezen voor een opvallende mailing valt u gegarandeerd op bij uw klant. Bij LocoMail kunt u al vanaf twintig stuks uw direct mail producten bestellen. De direct mail van LocoMail is toepasbaar voor tal van marketing- en communicatie doeleinden. En het bestellen van uw DM producten bij LocoMail heeft nog meer voordelen! Zo staan we garant voor een zeer snelle levertijd en goedkope portokosten voor zowel binnen- als buitenland.

Hebben wij uw interesse gewekt? En wilt u onze creatieve direct mail een keer in het echt zien en ervaren? Vraag dan gratis samples aan van onze direct mail. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers. Ze zijn flexibel, betrouwbaar en denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten.

LocoMail.