Uitschuifkaart Twin Slider 75 x 200mm

Een mooie variant op de “klassieke” Twin Slider in het formaat 75 x 200 mm. Ook bij deze Twin Slider creëer je extra veel ruimte voor tekst en afbeeldingen door aan de rechterkant  aan het rechter paneel te trekken. Dan komt er aan weerszijden een extra paneel tevoorschijn. Deze opvallende direct mail kan maar liefst op zes vlakken incl. de huls, full colour bedrukt worden.

Dus als u een manier zoekt om uw communicatie op een verrassende manier te brengen, is deze direct mailing perfect geschikt. Wilt u laten zien welke expertise u heeft, of welke producten of diensten u aanbiedt? Deze opvallende schuifkaart in de vorm van een Twin Slider is gemaakt voor bedrijven die hun klanten echt op een originele wijze willen informeren. Vraag gratis een sample en/ of offerte aan.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Uitschuifkaart

Uitschuifkaart twin slider 200x75 in eigen ontwerp half uitgevouwen

Deze unieke schuifkaart kan in zijn geheel full colour worden bedrukt. Het formaat van de schuifkaart is uitgeschoven 75mm x 535mm. De uitgeschoven panelen zijn ieder 73mm x 165mm.

Selfmailer

Uitschuifkaart twin slider 200x75 in eigen ontwerp half uitgevouwen

De schuifkaart is een selfmailer. U kunt deze zonder envelop versturen. Als u voorkeur uitgaat naar een envelop ter bescherming, kunnen wij u daarin voorzien.

Sluitzegel bij verzending

Uitschuifkaart twin slider 200x75 in eigen ontwerp

Als u de schuifkaart als mailing wilt versturen, plakken wij standaard een sluitzegel boven de duimgreep. U kunt de schuifkaart ook laten sealen en krimpen in folie voor een chiquere uitstraling.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

De kaart kan na het uittrekken van het paneel om twee manieren gedraaid worden: via de horizontale of verticale as. Bij het draaien via de horizontale as, blijft de duimgreep altijd aan dezelfde kant. Als de kaart verticaal gedraaid wordt, draai je de kaart via de langste zijde.
Bij de Twin Slider kunt u het verrassingseffect keer op keer ervaren. Een ander voordeel is het formaat kaart, u kunt deze makkelijk meenemen, zodat ook andere van het product mogen meegenieten.
Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren voor de Twin Slider. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.
De uitschuifkaart weegt tussen de 40-50 gram
De Twin Slider wordt gemaakt van 350 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.