Home » Alle originele direct mail » Schuifkaarten » Schuifkaart met venster als unieke direct mail

Schuifkaart met venster als unieke direct mail

De Schuifkaart met venster is een originele direct mailing. Het bijzondere aan deze Schuifkaart is dat deze in eerste instantie simpel lijkt, maar vervolgens zich uitbreidt door aan het rechter paneel te trekken. Daarnaast is het venster een unieke toevoeging aan deze Schuifkaart. Door aan het paneel te trekken komt er steeds nieuwe informatie zichtbaar in het venster. De invulling hiervan is aan u. De Schuifkaart met venster kan full colour bedrukt worden.

De Schuifkaart wekt nieuwsgierigheid op bij de ontvanger. Deze nieuwe toepassing is erg geschikt om verschillende en/of meer informatie toe te lichten. U kunt namelijk niet alleen op het schuifpaneel achter het venster informatie kwijt, maar ook op de voor- en achterkant van de Schuifkaart. Het voordeel aan deze direct mailing is dat wanneer u aan het paneel trekt er nieuwe informatie achter het venster zichtbaar wordt, maar de oude informatie ook in zicht blijft. Deze opvallende direct mailing kan in elk gewenst formaat gemaakt worden en voor verschillende doeleinden ingezet worden.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag gratis een sample en/of offerte aan van deze opvallende direct mailing.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Bedrukking

Deze unieke Schuifkaart kan in zijn geheel full colour worden bedrukt. De Schuifkaart kan in elk gewenst formaat gemaakt worden. U kunt op zowel de voor- als achterkant informatie plaatsen.

Schuifkaart met venster

Het unieke aan deze Schuifkaart is het venster. Hier kunt u steeds nieuwe informatie in tevoorschijn laten komen. Ook deze is naar eigen wens aan te passen.

Verzending

De Schuifkaart kan op verschillende manieren verzonden worden. U kunt deze zonder envelop versturen, dus als selfmailer. Als u voorkeur uitgaat naar een envelop of sealing ter bescherming, kunnen wij u daar ook in voorzien.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.