Home » Alle originele direct mail » Brievenbusdoosje + » Brievenbusdoosje+ met gadget

Brievenbusdoosje+ met gadget

Bij LocoMail geloven we sterk in de unieke kracht van direct mail. Ons nieuwste product, het Brievenbusdoosje+ met gadget, geeft deze overtuiging vorm tot een onvergetelijke ervaring. Ontworpen om te schitteren tussen de reguliere post, biedt het Brievenbusdoosje+ diverse varianten die perfect aansluiten bij jouw specifieke boodschap. Personaliseer naar eigen wens, benut onze afdrukmogelijkheden en creëer een uniek ontwerp dat jouw merkidentiteit weerspiegelt.

Met het Brievenbusdoosje+ met gadget gaan wij verder dan de traditionele direct mail. Wat dit doosje echt onderscheidt, is de mogelijkheid om een gadget toe te voegen. Hiermee breng je niet alleen een boodschap over, maar creëer je een tastbare ervaring die de betrokkenheid van de ontvanger vergroot. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van het Brievenbusdoosje+ met gadget en maak direct mail tot een krachtige, interactieve tool voor jouw boodschap.

Case Direct Mailing Brievenbusdoosje
Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Gadget

Case Direct Mailing Brievenbusdoosje

Het unieke van deze direct mailing is de ruimte die het biedt voor het toevoegen van een gadget.

Ontwerp

Case Direct Mailing Brievenbusdoosje

Het Brievenbusdoosje+ met gadget heeft meerdere vlakken die volledig naar eigen ontwerp opgemaakt kunnen worden.

Doosje

Case Direct Mailing Brievenbusdoosje

Het formaat van deze mailing maakt dit doosje uniek. Het past namelijk door de brievenbus! Daardoor kan er bespaard worden op de verzendkosten.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.