Over ons

LocoMail is uw partner en producent in het ontwikkelen en versturen van een opvallende direct mailing. In ruim 12 jaar hebben wij voor zowel kleine als grote bedrijven allerlei unieke mailingen mogen verzorgen. Elk product van LocoMail heeft een opvallende vorm, feature of verrassingseffect. De aandacht op uw boodschap wordt hiermee extra getrokken. De respons op uw mailing zal daarom aantoonbaar hoger zijn ten opzichte van een digitaal bericht of regulier poststuk.

Milieu & Maatschappelijk Verantwoord
LocoMail wil de wereld mooi houden voor de volgende generatie. Uitsluitend FSC-papier, nauwelijks restafval tijdens productie en het afval dat we produceren scheiden we. Bovendien hergebruiken we onze materialen zoveel mogelijk. De nabewerking van onze producten wordt verzorgd door medewerkers die net buiten de arbeidsmarkt vallen. Een team van hardwerkende en gemotiveerde productiemedewerkers, die in korte tijd bergen werk kunnen verzetten. Onze vaste medewerkers worden aangevuld door een pool van thuiswerkers. Zo kunnen wij ook in drukke tijden, snelle levering garanderen.

Kenmerken voor LocoMail zijn de opvallende direct mailing producten, de zeer snelle levertijd, de goedkope portokosten en de mogelijkheid om vanaf 20 stuks de producten af te nemen. Elk mailingproduct is speciaal ontwikkeld om zowel lage als hoge oplages in korte tijd te kunnen produceren. Zo kunt u elk product al vanaf 20 stuks geheel in eigen ontwerp verkrijgen. Een originele, indrukwekkende en creatieve mailing in een eigen ontwerp is dus ook voor kleine bedrijven bereikbaar!

Flexibel, Snel & Betrouwbaar
LocoMail bestaat al meer dan 12 jaar en blijft continu leren. Op financieel gebied staat LocoMail op eigen benen en is daarom solide. Hierdoor is LocoMail een betrouwbare partner die met u mee kan denken en beloftes nakomt. Met  alle afdelingen onder één dak, kunnen wij ontzettend snel schakelen. Afwijkende wensen, zoals extra teksten, inlegvellen, personaliseren, een QR-code of leveren in batches? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten.

Martijn Feenstra

Martijn Feenstra

Directeur

Ester Rietveld

Ester Rietveld

Coördinator Grafisch Vormgeving

Emy Kovacs

Emy Kovacs

Print Operator

Resa Gaillard

Resa Gaillard

Development manager

Femke de Hoogt

Femke de Hoogt

Marketing & Communicatie

Sabrina Geel

Sabrina Geel

Productie Medewerker

Pascal van Mourik

Pascal van Mourik

Sales

Anne Merijn van Belkum

Anne Merijn van Belkum

Marketing & Communicatie

Monica de Gouveia Brazao

Monica de Gouveia Brazao

Productie Medewerker

Joseph Soerjaotmodjo

Joseph Soerjaotmodjo

Administratie

Olaf Kersbergen

Olaf Kersbergen

Productie manager

Locatie LocoMail

.