Home » Alle originele direct mail » Pop up kubus » Hexagoon Spaarpot

Hexagoon Spaarpot

De Hexagoon Spaarpot is een opvallende vorm van direct mail. Het is namelijk een marketinginstrument en een spaarpot in één! De kans dat deze direct mail sneller wordt bewaard, in tegenstelling tot een simpele flyer, is daardoor een stuk groter. Op het bureau om te sparen voor een personeelsfeest of een goed doel, daar is deze spaarpot ideaal voor, zeker omdat het ontwerp helemaal naar eigen wens wordt opgemaakt!

Deze mailing heeft meerdere vlakken en is lekker groot waardoor en veel informatie op past, zoals bedrijfsuitleg, afbeeldingen en Qr-codes met een link naar uw website. Wilt u meer informatie krijgen of de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Neem dan contact met ons op! Het is ook mogelijk om een samplebox en/of een offerte aan te vragen

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Inschuiven

De Spaarpot is gemakkelijk in elkaar te schuiven en past plat in een EA4 envelop.  Met een bijgesloten brief erbij maakt dit een ideale gepersonaliseerde mailing.

Vlakken

De Hexagoon Spaarpot is 100 x 200 mm en heeft in totaal 6 vlakken van 50 x 200 mm die bewerkt kunnen worden. Ideaal voor een kalender of een andere oproep om geld te sparen.

Divers

Deze vorm van direct mailing kan voor meerdere gelegenheden ingezet worden. Als startschot voor een ludieke spaaractie of collecte voor een bijdrage aan goede doelen, of een leuk personeelsfeest!

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.