Brievenbusdoosje +

Geef je zakelijke post een upgrade met het Brievenbusdoosje +, een slimme manier om je boodschap op te laten vallen. Dit stevige doosje beschermt niet alleen je inhoud maar voegt ook een leuke twist toe aan je mailing. Kies bijvoorbeeld voor een handige klep, een geluidsfragment of een opspringende kubus. Het Brievenbusdoosje + maakt je direct mail uniek. Voeg je eigen logo of boodschap toe voor een persoonlijk tintje. Met minimale bestelling van 20 stuks en snelle levering zijn wij voor iedereen toegankelijk.

Ontdek hieronder de opties en kies wat past bij jouw bedrijf!

Direct Mailing Sample Box
Locomail Mailing Offerte

Brievenbusdoosje + met geluid en pop-up kubus en confetti

Dit Brievenbusdoosje + met geluid en pop-up kubus en confetti geeft een groots effect aan uw mailing!

Brievenbusdoosje + Klep met Magneet

Case Direct Mailing Brievenbusdoosje

Het Brievenbusdoosje + Klep met Magneet direct mail heeft een unieke magneetsluiting. De invulling en vormgeving bepaalt u zelf!

Brievenbusdoosje + Klep

Case Direct Mailing Brievenbusdoosje KLM

Een ander Brievenbusdoosje + direct mail optie is het Brievenbusdoosje + Klep. Perfect voor het versturen van kleine attenties op een speciale manier!

Brievenbusdoosje + Mini Pop-up Kubus

Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus

Het Brievenbusdoosje + Mini Pop-up Kubus zorgt voor een opvallend verrassingseffect doordat de drie kubusjes er tegelijkertijd uitspringen. De bedrukking? Dat bepaalt u zelf.

Brievenbusdoosje + met geluid

Case Direct Mailing Eindejaarsmailing Muziekdoos Bernafon

Het Brievenbusdoosje + met geluid speelt een geluidsfragment af bij het openen van het doosje. Hiermee kun je nog meer vertellen dan bij een direct mail product met enkel tekst!

Brievenbus doosje met klep

Een brievenbus doosje is een klein, stevig doosje dat door de brievenbus past. Dit maakt het verzenden van direct mail een stuk gemakkelijker. Het grote voordeel van een brievenbusdoosje ten opzichte van een envelop is dat het veel steviger is en dus beter beschermt tegen beschadigingen, dit maakt het een ideale oplossing als u een attentie wilt versturen naar zakenrelaties, partners of klanten. Bovendien kunt u het doosje helemaal naar wens laten bedrukken, zodat de directe aandacht van de ontvanger wordt getrokken. Een brievenbusdoosje + klep is bovendien extra handig omdat u deze makkelijk open en dicht kunt doen.

Brievenbus doosje met geluid

Wilt u nog meer opvallen met uw direct mail? Kies dan voor een brievenbus doosje met geluid. Dit doosje bevat een geluidskaartje dat wordt geactiveerd zodra de ontvanger het doosje opent. Zo kunt u bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of jingle laten horen die de ontvanger nieuwsgierig maakt naar wat er in het doosje zit. Een brievenbusdoosje met geluid is natuurlijk iets duurder dan een gewoon doosje, maar de impact ervan is zeker de investering waard.

Brievenbus doosje met mini pop up kubus

Een andere manier om uw direct mail extra aantrekkelijk te maken, is door een brievenbusdoosje + mini pop-up kubus te gebruiken. In dit doosje zitten drie kleine kubusjes die omhoog springen zodra de ontvanger het doosje opent. Hierdoor krijgt de ontvanger meteen een verrassingseffect en wordt hij of zij extra benieuwd naar de inhoud van het doosje. U kunt de mini pop-kubus natuurlijk laten bedrukken met uw eigen boodschap of logo, zodat deze nog meer opvalt.

Brievenbus doosje met klep en magneet

Tot slot is er nog het brievenbusdoosje + klep met magneet. Dit doosje heeft niet alleen een klep die gemakkelijk open en dicht gaat, maar ook een magneetje dat ervoor zorgt dat het doosje goed gesloten blijft. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat de inhoud van het doosje eruit valt tijdens transport. Bovendien zorgt het magneetje ervoor dat het doosje extra luxe en professioneel oogt. Een brievenbus doosje met klep en magneet is dus perfect voor bedrijven die willen uitstralen dat ze kwaliteit en zorgvuldigheid hoog in het vaandel hebben staan.

Breng uw boodschap op een doeltreffende manier over

Een brievenbusdoosje is de ideale manier om uw direct mail extra op te laten vallen tussen alle andere post. Door het gebruik van een brievenbusdoosje met klep, geluid, mini pop-up kubus of klep met magneet, zorgt u ervoor dat uw boodschap extra goed overkomt bij de ontvanger. Bovendien biedt een brievenbusdoosje extra bescherming voor de inhoud van uw direct mail. Een investering in een brievenbusdoosje is dus zeker de moeite waard. Deze post is eigenlijk een brievenbus cadeautje!

Bent u benieuwd naar de Brievenbusdoosje+? Vraag dan vrijblijvend een demopakket aan. Al overtuigd dat dit de perfecte mailing voor u is? Dan kunt u ook gratis een offerte aanvragen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voorbeelden van succesvolle Brievenbusdoosje direct mail producten

Bezorg een echte ervaring met een brievenbusdoosje+
Brievenbusdoosje + Case Laatst toegevoegd

Bezorg een echte ervaring met een brievenbusdoosje+

Maak indruk op uw doelgroep door een bijzondere mailing die bestaat uit zowel een brievenbusdoosje+ als mini spring kubussen. Deze...
Lees verder
XXL Hosting benadert potentiële klanten met brievenbusdoosje+
Brievenbusdoosje + Case Laatst toegevoegd

XXL Hosting benadert potentiële klanten met brievenbusdoosje+

XXL Hosting is al meer dan 20 jaar actief op de hostingmarkt. Ze beheren meer dan 30.000 websites en hebben...
Lees verder
Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk

Bernafon, een internationaal hoorzorgbedrijf met hoogwaardige hooroplossingen, was eind 2020 op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor hun leveranciers. Ons Brievenbusdoosje...
Lees verder
Custom made brievenbusdoosje voor KLM
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Custom made brievenbusdoosje voor KLM

Custom made brievenbusdoosje voor KLM Een bijzonder custom made Brievenbusdoosje voor een jubileum: gemaakt voor de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM...
Lees verder