Brievenbusdoosje+ IKT

Maak indruk op uw doelgroep door een bijzondere mailing die bestaat uit zowel een brievenbusdoosje+ als mini spring kubussen. Deze vorm van direct mailing heeft veel effect doordat de ontvanger écht iets ervaart bij het openen van het doosje. IKT heeft dit product ingezet ter aankondiging van alle evenementen in 2022. Laat u in deze blog inspireren door de case van IKT.

De aankondiging van IKT

IKT is een netwerk uit Twente die bestaat uit betrokken en ondernemende mensen. Door middel van dit brievenbusdoosje+ wordt er een aankondiging gedaan voor de bijeenkomsten en evenementen die in 2022 gaan plaats vinden. De direct mailing is gestuurd naar alle IKT-leden.

Uit het brievenbusdoosje+ kan een extra gedeelte geschoven worden. Dit gedeelte bevat een vakje met twee kleppen. Wanneer de ontvanger deze kleppen opent, zullen er drie mini spring kubussen met een kaartje uit springen. Er is niet voor niks gekozen om mini spring kubussen te verwerken in deze mailing. De boodschap van de mailing luidt namelijk ‘’Events die eruit springen, ook in 2022’’. Doordat het product goed aansluit bij de boodschap, zorgt ervoor dat deze nog meer wordt versterkt. Op twee van de drie kubussen wordt er al een aankondiging gedaan voor een privéconcert voor alle leden. De derde kubus bevat een QR Code, waarmee leden de hele agenda kunnen bekijken. Het overige kaartje bevat een geschreven stuk vanuit Rianne Doeschot, de directeur van IKT.

Brievenbusdoosje+ IKT

De mogelijkheden van het Brievenbusdoosje+ met mini spring kubus

Het brievenbusdoosje+ is verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat er altijd één variant is die het beste bij uw boodschap past. Zo is er naast het doosje van IKT ook een variant beschikbaar die, in plaats van een schuifgedeelte, een klep bevat. Deze mailing kan ingezet worden wanneer u de doelgroep een kleine attentie mee wil geven, want daar is in deze mailing voldoende ruimte voor. Helemaal uitpakken met het brievenbusdoosje+? Ga dan voor de variant met geluid. In de klep van het doosje zit een geluids-chip verwerkt. Wat het geluid is, is geheel aan u. Zo kunt u zelf een geluidsfragment aanleveren in de vorm van een toespraak of een lied.

Brievenbusdoosje+ IKT

Zelf een brievenbusdoosje+ inzetten om uw doelgroep een echte ervaring te bezorgen? Vraag een offerte aan en wij zullen deze zo snel mogelijk toesturen. Het is ook mogelijk om een sample box van deze mailing op te vragen, zodat u deze in het echt kan bekijken. Bij vragen of opmerkingen staan wij voor u klaar via contact@locomail.nl of 030 – 26 18 086.