Budget kaarten

Op zoek naar een goedkope, maar toch opvallende mailing in eigen ontwerp? Ontdek dan onze unieke budget kaarten. Door o.a. het formaat van de kaarten en technische slimmigheden kunnen de productiekosten gedrukt worden. Dit zorgt ervoor dat de prijs goedkoper is dan andere vormen van direct mailings. Ook is meegedacht over het gewicht van de kaarten, waardoor deze verstuurd kunnen worden met lage portokosten.  Kies uit onze selectie van budget kaarten waaronder de 5-card, de Pop-up A6 kaart en de Pop-up kaart uit één deel.

Elke kaart is ontworpen om een blijvende indruk achter te laten, met innovatieve functies en verrassingseffecten die uw boodschap tot leven brengen. Maak vandaag nog indruk met onze budget kaarten en breng uw direct mailings naar een hoger niveau! Vraag een sample en/of offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen doen!

Direct Mailing Sample Box
Locomail Mailing Offerte

5-card

Case Direct Mailing 5Card Selfmailer

Een eenvoudige, unieke maar bovendien een voordelige selfmailer. Voor een lage prijs krijg je een direct mailing die op 10 vlakken aangepast kan worden!

Pop-up kaart A6

Case Direct Mailing 2D Pop Up Kaart

Door het formaat van de Pop-up A6 kaart kunnen er veel kaarten uit één vel papier gehaald worden. Hierdoor ligt de prijs een stuk lager dan andere direct mailings. Met een pop-up in elke gewenste vorm wordt deze mailer toch opvallend en succesvol!

Pop-up kaart uit één deel

Case Direct Mailing Eindejaarsmailing Kerst Pop Up Card

Deze dubbele kaart met pop-up als special effect in uw eigen vorm, wordt uit één geheel gemaakt. Dit maakt deze Pop-up kaart een voordelige vorm van direct mailing.