5-Card selfmailer

Een eenvoudige, unieke maar bovendien een effectieve selfmailer.  Met deze originele direct mail is de boodschap niet meteen zichtbaar maar wordt letterlijk uit de kaart gevouwen.  In de 5-card is er ruimte voor maximaal vier inlegkaartjes, waardoor u extra informatie  op kwijt kan.  U klant zal bij het ontluiken van elke nieuwe pagina, nieuwsgierig worden naar de rest van de inhoud.

De 5-card is naast een effectieve selfmailer een lichtgewicht.  Deze opvallende mailing kan voor tal van doeleinden worden ingezet:  als VIP uitnodiging voor een beurs,  als promotiemateriaal of als kerstkaart voor jullie zakelijke klanten.  Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag nu gratis een sample aan en/of vraag een offerte aan van deze opvallende mailing.

Sample pakket opvallende mailing


 • 5-Card

  5-Cars selfmailer Direct Mail

  Het formaat van de 5-Card is 100 bij 150 mm. Als u de 5-card volledig heeft uitgevouwen ontstaat er een kruis, van 10 vlakken, welke u dubbelzijdig kunt bedrukken. De 5-Card wordt gesloten met een sluitzegel.

  Inlegkaartjes

  5-Card selfmailer kaartjes Direct Mail

  Bij de 5-Card kunnen maximaal vier inlegkaartjes worden bijgevoegd. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken als antwoordkaartje, vip uitnodiging of gewoon om extra informatie op te plaatsen.

  Personaliseren

  5-Card selfmailer enveloppe Direct Mail

  Het is mogelijk om de 5-Card te personaliseren met de naam van uw klant. Het voordeel van personaliseren is dat het een hele persoonlijke mailing is.

  boven

  Afwijkende verzoeken

  5-Card selfmailer Direct Mail

  Heeft u een andere formaat 5-Card in gedachte? Of zoals in het voorbeeld handig gebruik gemaakt van micro- en macro perforaties (scheurlijnen). Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Envelop en inkjetten

  5-Card selfmailer enveloppe Direct Mail

  Indien gewenst is het ook mogelijk om de 5-cards te verpakken in een standaard envelop en deze te inkjetten.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de 5-card selfmailer aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp te aan te leveren voor de 5-card selfmailer. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  Kan de 5-card in zijn geheel groter worden gemaakt?
  Ja, dat is mogelijk.

  Is het mogelijk om een gadget te verpakken in deze selfmailer?
  Dat is mogelijk maar sterk afhankelijk van de grote van de gadget. Het belangrijkste aspect is dat deze plat is. Een pakje kauwgom is bijvoorbeeld niet haalbaar, wel als er een verhoging wordt gemaakt.

  Wat weegt de 5-card selfmailer?
  Het gewicht van deze direct mail is afhankelijk van het aantal inlegkaartje dat wordt verpakt in het product. Inclusief de vier inlegkaartjes weegt deze direct mail tussen de 30-40 gram.