Lenticular Pop-up kaart

Reclame sturen met extra veel special effect?  Dan is de Lenticular Pop-up kaart heel geschikt.  In deze dubbele A5 kaart ontvouwt zich een unieke pop-up vorm, waarin ook nog een lenticulair effect aan is toegevoegd.  Deze lenticulaire werking geeft een motion-effect aan, waardoor de visuele aandacht wordt getrokken naar deze kaart om langer te bekijken.  Door de dubbelzijdige bedrukking past veel informatie op deze kaart

Elke specifieke pop-up vorm wens kunnen wij realiseren. Door er nog een extra feature er aan toe te voegen, wordt het een custom kaart met gegarandeerd veel reacties. Deze kaart wordt het ideale startpunt voor een salesgesprek en kan een mooie inleiding geven voordat de vertegenwoordigers klanten gaan bezoeken.  Meer weten over deze kaart en de mogelijkheden die het kan bieden?  Vraag gerust een gratis sample aan, een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Achterkant

Uitgevouwen is deze kaart A4 en dan full colour in uw eigen ontwerp! Dit biedt veel ruimte voor uw communicatie boodschap.

Techniek

Er zijn meerdere special effects mogelijk, zoals Morphing, 3D, Animatie, Flip of wisselbeeld.  Voor iedere communicatie boodschap is een geschikte variant, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.  Hulp nodig bij de opmaak?  Onze studio is daar helemaal op ingesteld.

Envelop

Het ideale A5 formaat van de kaart geeft veel mogelijkheid voor de verzending: Zonder envelop, met EA5 envelop, blanco of in kleur, of een EA5 full colour in eigen huisstijl. alles is mogelijk bij LocoMail.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.