Home » Eindejaarsmailingen

Originele en opvallende kerst- en eindejaarsmailingen

Of het nou gaat om originele kerstkaarten, unieke eindejaarsmailingen of een uitnodiging voor uw medewerkers voor de kerstborrel, met de Direct Mail producten van LocoMail maakt u dit jaar extra bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan een speciale boodschap in de vorm van een pop-up kubus of een muziekkaart met een origineel geluid.

Kerst

De mogelijkheden voor originele zakelijke uitnodigingen en opvallende kerstkaarten zijn eindeloos, daarom ter inspiratie alvast wat unieke kerstmailingen.

Voorbeelden Kerstmailingen

Kerstmailing Eindejaarsmailing ChangeCard voorbeeld kerst design

Een multifunctionele kerstmailing – Change Card

Deze ChangeCard met uniek lamelleneffect is een bijzondere verschijning. Wanneer ontvangers aan het lipje van de kaart trekken, wordt er een nieuwe afbeelding getoond.

> Meer informatie

Voorbeeld Kerstmailing Eindejaarsmailing Kerstboom Pop-up kaart

Een écht unieke mailing – Kerstboom Pop-Up Kaart

De bijzondere Kerstboom mailing kan voor meerdere doeleinden ingezet worden: bijvoorbeeld om uw collega’s een fijne kerst te wensen of om terug te blikken op het afgelopen jaar.

> Meer informatie

Kerstmailing Eindejaarsmailing Turning Card voorbeeld kerst design Fijne Feestdagen

Ultiem uitpakken met kerst – Turning Card

Een Turning Card is een prachtige manier om een kerstmailing of eindejaarsmailing naar een hoger niveau te tillen. De Turning Card kan oneindig draaien draait zodat het plezier nooit stopt.

> Meer informatie

Voorbeeld Grote Pop-up Kaart Kerst Direct Mailing

Trek alle aandacht – Mega Out-of-the-Box

Een Mega Out-of-the-Box mailing zorgt gegarandeerd voor een indrukwekkende kerstmailing. Laat een verpletterende indruk achter met deze mega kubus die uit de kaart springt.

> Meer informatie

Eindejaar

Bent u op zoek naar een originele en unieke eindejaarsmailing die indruk maakt? Ook hiervoor bent u bij Locomail aan het juiste adres. Sluit het jaar spetterend af en luid het nieuwe jaar in met een klapper van een eindejaarsmailing. Verras uw zakelijke relaties met een dankbetuiging voor het afgelopen jaar of stuur een unieke mailing met mooie motiverende woorden voor het nieuwe jaar.

Wij hebben veel direct mail voorbeelden die voor een onvergetelijke eindejaarsmailing zullen zorgen. Laat u inspireren door de opvallende eindejaarsproducten van LocoMail!

Voorbeelden Eindejaarsmailingen

Voorbeeld Eindejaarsmailing Muziekkaart met Pop-Up

Maak er een feestje van – Pop-Up Muziekkaart

Deze geluidskaart onderscheidt zich van de andere geluidskaarten door het Pop Up effect. Een prachtige mailing waarbij beeld, geluid en 3D effect de boodschap versterken.

> Meer informatie

Voorbeeld Eindejaarsmailing Pennenhouder Met Kalender Directe Mailing

Daar heb je wat aan! – Hexagoon Pennenbak

Deze direct mail fungeert als pennenbak, en zodoende staat uw boodschap altijd op het bureau van de klant. Door de vele ruimte is het ideaal om een kalender op te verwerken.

> Meer informatie

Voorbeeld Eindejaarsmailing Turning Card Kerst Directe Mailing

Deel iets bijzonders – Turning Card

De Turning Card is een kaart die oneindig door te draaien is en die u kunt gebruiken voor vele doeleinden. Hierdoor is de aandacht van de lezer volledig op de kaart gericht.

> Meer informatie

Voorbeeld Eindejaarsmailing Out of the Box Kerst Directe Mailing

Een blijvende herinnering – Out-of-the-Box

Een populair formaat van de Pop up Kubus is de vierkante Out of the Box Card. Deze opvallende kaart springt uit de envelop en heeft zes vlakken om beeld en tekst op te verwerken.

> Meer informatie

Meer Voorbeelden

LocoMail in het kort:

  • Unieke en opvallende producten
  • Veel ruimte voor communicatie en content
  • Volledig te personaliseren
  • Op maat te maken
  • Zeer snelle en flexibele levertijden

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!