Originele en opvallende kerst- en eindejaarsmailingen

Geef deze feestdagen een vleugje unieke warmte aan uw zakelijke relaties of werknemers met onze betoverende collectie originele kerst- en eindejaarsmailingen. Het versturen van een zakelijke mailing in deze periode is een bijzondere manier om uw waardering te tonen aan waardevolle werknemers en gewaardeerde klanten. Laat uw bedrijfsnaam schitteren rondom deze festiviteiten terwijl u een blijvende indruk achterlaat die nog lang na de feestdagen zal voortduren. Ontdek vandaag nog hoe onze originele kerst- en eindejaarsmailingen uw bedrijfsrelaties kunnen versterken en een glimlach kunnen toveren op de gezichten van degenen die het meest belangrijk voor u zijn.

Offerteaanvraag Eindejaarsmailing Kerst
Demoaanvraag Eindejaarsmailing Kerst

Kerst

Kerstmailing Eindejaarsmailing ChangeCard voorbeeld kerst design

Een multifunctionele kerstmailing – Change Card

Deze ChangeCard met uniek lamelleneffect is een bijzondere verschijning. Wanneer ontvangers aan het lipje van de kaart trekken, wordt er een nieuwe afbeelding getoond.

Kerstmailing Eindejaarsmailing Turning Card voorbeeld kerst design Fijne Feestdagen

Ultiem uitpakken met kerst – Turning Card

Een Turning Card is een prachtige manier om een kerstmailing of eindejaarsmailing naar een hoger niveau te tillen. De Turning Card kan oneindig draaien draait zodat het plezier nooit stopt.

Voorbeeld Kerstmailing Eindejaarsmailing Kerstboom Pop-up kaart

Een écht unieke mailing – Kerstboom Pop-Up Kaart

De bijzondere Kerstboom mailing kan voor meerdere doeleinden ingezet worden: bijvoorbeeld om uw collega’s een fijne kerst te wensen of om terug te blikken op het afgelopen jaar.

Voorbeeld Grote Pop-up Kaart Kerst Direct Mailing

Trek alle aandacht – Mega Out-of-the-Box

Een Mega Out-of-the-Box mailing zorgt gegarandeerd voor een indrukwekkende kerstmailing. Laat een verpletterende indruk achter met deze mega kubus die uit de kaart springt.

Eindejaars

Voorbeeld Eindejaarsmailing Muziekkaart met Pop-Up

Maak er een feestje van – Pop-Up Muziekkaart

Deze geluidskaart onderscheidt zich van de andere geluidskaarten door het Pop Up effect. Een prachtige mailing waarbij beeld, geluid en 3D effect de boodschap versterken.

Voorbeeld Eindejaarsmailing Pennenhouder Met Kalender Directe Mailing

Daar heb je wat aan! – Hexagoon Pennenbak

Deze direct mail fungeert als pennenbak, en zodoende staat uw boodschap altijd op het bureau van de klant. Door de vele ruimte is het ideaal om een kalender op te verwerken.

Deel iets bijzonders – Lenticular Card

De Lenticular Card is een hele unieke vorm van zakelijke mailing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, maar als u zelf ideeën hebt, kunnen wij daar ook in meehelpen.

Voorbeeld Eindejaarsmailing Out of the Box Kerst Directe Mailing

Een blijvende herinnering – Out of the Box

Een populair formaat van de Pop-up Kubus is de vierkante Out-of-the-Box Card. Deze opvallende kaart springt uit de envelop en heeft 6 vlakken om beeld en tekst op te verwerken.