MoveCard mailing

Een revolutionaire manier om uw direct mailing over te brengen! In eerste instantie lijkt het een gewoon poststuk. Echter, door de envelop open te maken en langzaam aan de uitstekende kaart te trekken slaan de bladzijden vanzelf om. De ontvanger wordt verrast door dit effect en zal hierdoor meer aandacht aan de boodschap besteden.

De MoveCard kan worden ingezet als originele mailing voor verschillende doeleinden: als uitnodiging voor een vrijwilligersfeest of als menukaart voor uw werknemers. Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag gratis een sample en/of offerte aan van deze opvallende mailing.

Sample pakket opvallende mailing

MoveCard 90x180mm

Standaard ChangeCard 90x180mm

Bijzondere mailing in de vorm van een MoveCard. Onvergetelijk en persoonlijk. Afmeting van 90x180mm.

Ga naar de pagina MoveCard 90x180mm

MoveCard US-formaat

MoveCard US-formaat

Grote MoveCard mailing, geschikt voor een sterke boodschap. Volledig te personaliseren en dubbelzijdig te bedrukken.

Ga naar de pagina MoveCard 100x210mm

MoveCard A5

MoveCard A5

De populaire MoveCard nu ook beschikbaar in handig A5 formaat. Dit handige formaat laat zich makkelijk bij de reguliere post voegen.

Ga naar de pagina MoveCard A5

Persoonlijke mailing MoveCard

Wanneer u op zoek bent naar een unieke en persoonlijke direct mail, dan is de MoveCard zeker een van de meest opvallende versies. De bladzijden zijn volledig te vullen met uw eigen informatie en huisstijl. Er is, door het grote aantal bladzijden, veel ruimte voor tekst en uitleg. De MoveCard heeft een luxe en zakelijke uitstraling doordat de kaart in eerste instantie een gewone kaart lijkt. Dit productie zou niet van LocoMix zijn, wanneer er geen bijzondere invulling aan deze kaart gegeven was! De MoveCard is de perfecte combinatie tussen een zakelijke en opvallende mailing. Kijk tussen de bovenstaande mogelijke formaten en uitvoeringen voor meer informatie.