Movecard mailing

Een revolutionaire manier om uw direct mailing over te brengen! In eerste instantie lijkt het een gewoon poststuk. Echter, door de envelop open te maken en langzaam aan de uitstekende kaart te trekken slaan de bladzijden vanzelf om. De ontvanger wordt verrast door dit effect en zal hierdoor meer aandacht aan de boodschap besteden.

De Movecard kan worden ingezet als originele mailing voor verschillende doeleinden: als uitnodiging voor een vrijwilligersfeest of als menukaart voor uw werknemers. Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag gratis een sample en/of offerte aan van deze opvallende mailing.

Sample pakket opvallende mailing


 • Formaat MoveCard

  MoveCard algemeen Direct Mail

  Het formaat van de MoveCard is 90 bij 180 mm (plano 90 bij 360 mm).

  Full colour bedrukking

  MoveCard full colour bedrukking Direct Mail

  Zowel de binnen als de buitenzijde van de MoveCard kan full colour worden bedrukt in eigen ontwerp.

  Kaartjes MoveCard

  MoveCard pagina's Direct Mail

  De binnenkant van de MoveCard is voorzien van 9 pagina’s, welke dubbelzijdig bedrukt kunnen worden. Dit biedt u de mogelijkheid om veel informatie te verschaffen.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de MoveCard aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de MoveCard. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  Ik wil graag meer bladzijdes (kaartjes) toevoegen aan de klapkaart, kan dat?
  Meer kaartjes toevoegen is niet mogelijk, minder wel. Indien u dit wenst graag even contact om de mogelijkheden te bespreken.

  Kan ik een persoonlijk aanhef verwerken op de kaart?
  Op de kaart kunnen wij variabelen programmeren, waaronder een persoonlijke aanhef. Veel gebruikte variabelen zijn o.a. inlog- en actiecodes.

  Wat weegt de MoveCard?
  De MoveCard weegt tussen de 20-30 gram.