Case Direct Mailing MoveCard Bureau Ice

De beschreven cases gaan in op succesvolle direct mail voorbeelden. Zo ook de case van Bureau ICE, een onafhankelijke aanbieder van betrouwbare en kwalitatief goede toetsen en examens voor basisonderwijs, beroepsonderwijs, hoger onderwijs NT2-onderwijs en het bedrijfsleven. Zij hebben onze ludieke Movecard ingezet als een informatieve direct mail. In de negen full colour bedrukte pagina’s van de Movecard geeft Bureau ICE tips en informatie over het opstellen van een kwalitatief goede toets.

Movecard een revolutionair direct mail voorbeeld

De Movecard ziet op het eerste oog misschien wat gewoner uit dan andere direct mail voorbeelden, maar het zal u verrassen! Dit direct mailing product hanteert een ludiek verrassingseffect dat zorgt voor een blijvende herinnering, net als andere direct mail voorbeelden. Wat is het verrassingseffect? Wanneer u aan lipje trekt, slaan de negen full colour bedrukte pagina’s automatisch om. Dit zorgt voor een ontzettend speels effect en vertelt letterlijk uw boodschap. Een unieke oplossing om uw doelgroep op een efficiënte en originele manier te benaderen. De Movecard is een selfmailer; dit wil zeggen dat dit product licht is met verzending wat zorgt voor besparing op de portokosten. Twee vliegen in één klap: een originele interactie met uw doelgroep en besparen op de portokosten! Dit geheel kunt u net als de andere direct mail voorbeelden vormgegeven naar uw eigen boodschap en smaak. Zowel de binnen- als buitenkant van de Movecard selfmailer kan full colour bedrukt worden, dit geldt ook voor de pagina’s.

Wat kunnen onze DM producten voor u betekenen

Bent u de standaard brochures zat en zoekt u iets origineels? Of bent u opzoek naar een originele uitnodiging? Dan kunnen wij u van dienst zijn met onze ludieke Movecard of laat u inspireren door onze andere direct mail voorbeelden. Laat uw boodschap een blijvende herinnering worden! Vraag gratis een sample en/of een vrijblijvende offerte aan via onze website of neem contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten. 

Ga naar pagina direct mail Movecard