Onze toewijding aan duurzaamheid

Bij LocoMail geloven we dat de zorg voor onze planeet van essentieel belang is. Wij streven ernaar om de wereld mooi en leefbaar te houden voor de volgende generaties. Daarom nemen we bij elke stap die we zetten ons milieu in acht. Ons toegewijde team wil duurzaamheid in alles wat we doen en maken opnemen.

Productie

Wij gebruiken uitsluitend FSC-gecertificeerd papier, wat betekent dat het afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Hierdoor kunnen we niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het behoud van onze bossen en ecosystemen. Onze inzet voor duurzaamheid gaat echter verder dan alleen het gebruik van verantwoorde materialen. Tijdens het productieproces minimaliseren we actief ons restafval en scheiden we zorgvuldig al ons afval. Bovendien streven we ernaar om zoveel mogelijk materialen te hergebruiken, waardoor we onze ecologische voetafdruk verder verkleinen.

Ons team

De nabewerking van onze producten wordt verzorgd door een toegewijd team van hardwerkende en gemotiveerde productiemedewerkers. Hun inzet en vaardigheden stellen ons in staat om efficiënt te werken en tegelijkertijd onze duurzaamheidsnormen hoog te houden. Om flexibiliteit te garanderen, vullen we ons team van vaste medewerkers aan met een pool vaan toegewijde thuiswerkers. Op deze manier kunnen we zelfs tijdens drukke periodes een snelle levering van onze producten garanderen, terwijl we tegelijkertijd de balans tussen werk en het milieu in stand houden.

Bij LocoMail geloven we dat de duurzaamheid niet slechts een verplichting is, maar een belangrijk onderdeel van wie we zijn en waar we voor staan. Samen werken we aan een schonere en groenere toekomst!