Lenticular Pop-up Kubus

De Lenticular pop-up springkubus is een bijzonder product. Het is namelijk een kubus die uit de envelop springt, waarvan 1 kant een wisselbeeldeffect bevat, naar eigen ontwerp! Dit wisselbeeld bevat 6 verschillende afbeeldingen die door te bewegen een verhaaltje vertelt.  De lenticular zorgt daarom voor een speels effect op de kubus. De kans dat uw boodschap hierdoor gezien wordt door de klant is een stuk groter. Tevens bevat de kubus genoeg ruimte voor overige informatie, een kalender of het logo van uw merk. Dit maakt de Lenticular kubus een ideale vorm van direct mailing.

Er zijn meerdere varianten van de Lenticular pop-up springkubus. Zo is de kubus ook beschikbaar als pennenhouder, in A5 formaat en met een pop-up effect. De Lenticulaire werking kan verschillende effecten hebben. Alle producten van LocoMail zijn volledig te personaliseren naar eigen keuze. Bekijk ze allemaal en kies het direct mailing product die bij uw bedrijf past!

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Vlakken

De Lenticular kubus bevat zes vlakken die volledig naar eigen keuze gepersonaliseerd kunnen worden, waarvan 1 of meerdere vlakken een lenticular effect kunnen hebben.

Gelegenheden

De aankondiging van een nieuw product of het delen van bedrijfsinformatie: de Lenticular pop-up springkubus is inzetbaar voor verschillende gelegenheden!

Effect

Deze variant van de Lenticular pop-up springkubus heeft pengaten.  Daarom is het een vrolijke en blijvende bureauaccessoire op kantoor en dus een kaart plus cadeau in één mailing!

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.