Home » Gift card verpakkingen

Gift card verpakkingen

Gepersonaliseerd en op maat gemaakt!

Op zoek naar het perfecte geschenk dat niet alleen verrast, maar ook een blijvende indruk achterlaat? Ontdek al onze cadeaubon en gift voucher verpakkingen, een unieke manier om een cadeaukaart te geven, met een volledig eigen ontwerp!

  • Opvallend en verrassend
  • Een echt geefmoment bij het overhandigen
  • Beschikbaar met pasje of vouchercode
  • Volledig gemaakt van duurzaam materiaal
  • Van concept tot productie volledig in eigen huis!

Kies tussen een handig pasje voor in je portemonnee of een geprinte tegoedcode op de kaart zelf. We maken het geven én ontvangen van cadeaubonnen zo flexibel en persoonlijk als jij het wilt!


Pop-up Cube Gift Card Voucher small

Ervaar de kracht van onze Pop-up Kubus! Met een handzaam formaat van 50 x 50 x 50 mm springt de opvallende kubus tevoorschijn, zodra de ontvanger de verpakking opent. Het mooie van deze giftcard is dat zowel de verpakking, als de kubus, volledig bedrukt kan worden. Een vrolijke wens, mooie afbeelding of samenwerkende winkels: alles past erop in eigen huisstijl. Ook (unieke) QR-codes of vouchercodes kunnen hierin verwerkt worden. Een originele en indrukwekkende manier om een cadeaubon te geven!

Specificaties
Afmeting: 130 x 90 x 3 mm
Gewicht per stuk: 19 gram
Met of zonder Eurolock, geschikt voor in winkeldisplays


Twin Slider Gift Card Carrier

Wat een verrassende manier om een cadeaubon te geven! Met deze speciale giftcard hoeft de ontvanger alleen aan de onderkant te trekken en op magische wijze wordt de kaart 2x groter! Ideaal om extra informatie te kunnen verwerken. Met een handige lock aan de bovenkant en een ideaal verpakkingsformaat, wordt het een handzame cadeauverpakking met speciaal effect. Ideaal om in elke winkel te hangen. Ontdek nu zelf de effectieve kracht van de kleine Twin Slider en laat uw merk stralen!

Specificaties: 
Afmeting: 90 x 133 x 5 mm
Gewicht per stuk: 29 gram
Met of zonder Eurolock, geschikt voor in winkeldisplays


Pop-up Slider Gift Card Voucher

Maak jouw cadeau-geefmoment speciaal met onze Pop-up Schuifkaart klein. Je geeft meer dan alleen een cadeaubon, er zit een surprise-effect aan deze gift card! Zodra je de kaart openschuift, verschijnt er automatisch een pop-up, in een vorm naar eigen wens. Zo valt het extra op! Het is een slimme manier om cadeaubonnen te geven, maar deze kaart kan ook in setjes worden opgehangen in winkels dankzij het handige haakje bovenaan. De persoonlijke vouchercode wordt rechtstreeks in de kaart verwerkt. Maak cadeaubonnen geven extra speciaal!

Specificaties:
Afmeting: 102 x 133 mm
Gewicht per stuk: 12,5 gram
Met of zonder Eurolock, geschikt voor in winkeldisplays


Pop-up Cube Gift Card Voucher

Met de Pop-up Kubus kun je je bedrijf op een unieke manier laten opvallen en klanten verrassen. Door zijn verrassingseffect en op maat gemaakte ontwerp is de Pop-up Kubus een krachtig marketinginstrument dat jullie merk in de schijnwerpers zet. Deze kubus springt uit de envelop en geeft daardoor ultiem lang aandacht voor deze gift voucher. Naast een mooi ontwerp van zowel de verpakking als de kubus, wordt de gepersonaliseerde vouchercode rechtstreeks in het ontwerp verwerkt.

Specificaties: 
Afmeting:  103 x 185 x 4 mm
Gewicht per stuk:  31 gram


Twin Slider Gift Card Holder

Ontdek onze Twin Slider met pasjeshouder – de ideale direct mail voor cadeaubonnen! Met een compact formaat van 100 x 160 mm en een speciale pasjeshouder aan de rechterkant, leent deze kaart zich uitstekend als geschikte verpakking voor een pasje met waarde. Of het nu voor klanten, zakenrelaties of medewerkers is, de Twin Slider is dé geschikte direct mail voor gift cards.

Specificaties:
Afmeting: 
157 x 100 x 5 mm
Gewicht per stuk: 
46 gram


Pop-up Slider Gift Card Voucher large

Deze kaart lijkt op het eerste gezicht een normale A5 kaart, maar hij verbergt een verrassend pop-up effect! Personaliseer de kaart in eigen huisstijl met een geheel eigen, opvallende vorm die letterlijk op-popt en voeg een cadeaubon of vouchercode toe. Met deze verrassing creëer je een uniek geschenk dat de ontvanger zeker zal waarderen. Maak indruk met de opvallende Pop-up Schuifkaart A5 als cadeaubon!

Specificaties:
Afmeting:  148,5 x 210 mm
Gewicht per stuk:  28 gram