Home » Alle originele direct mail » Schuifkaarten » Lock Schuifkaart in elke gewenst formaat

Lock Schuifkaart in elke gewenst formaat

Lock Schuifkaart

De nieuwste variant van de Schuifkaarten is de Lock Schuifkaart. Door aan het rechter paneel te trekken komt er gelijktijdig aan de linkerkant een venster met een boodschap tevoorschijn. Door de lock die in deze schuifkaart zit blijft de boodschap die op het trek paneel te zien is zichtbaar terwijl het tweede paneel met het venster met de boodschap in zicht komt. Deze opvallende direct mail kan op zowel de voor- als achterkant full colour bedrukt worden.

De Lock Schuifkaart wekt nieuwsgierigheid op bij de ontvanger. Dit komt omdat wanneer u de schuifkaart ziet u meteen wilt weten wat er gebeurt als u aan het paneel trekt. Deze opvallende direct mailing kan in elk gewenst formaat gemaakt worden en voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk aan een introductie van een nieuw product of nieuwe naam. Het voordeel aan deze Schuifkaart is dat u op zowel de voor- als achterkant informatie kwijt kunt. Zo kunt u op de voorkant echt de aandacht trekken van de ontvanger en op de achterkant uw boodschap toelichten. Door de lock in deze schuifkaart blijft alle informatie zichtbaar wanneer u aan het paneel trekt. Met deze Lock Schuifkaart valt u als bedrijf echt op en verrast u op een originele wijze uw klanten.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag gratis een sample en/of offerte aan van deze opvallende direct mailing.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Schuifkaart

Case Direct Mailing Schuifkaart

8Deze unieke Schuifkaart kan in zijn geheel full colour worden bedrukt. Het formaat van de schuifkaart is A5 en kan in elk gewenst formaat gemaakt worden. U kunt op zowel de voor- als achterkant informatie plaatsen.

Verzending

Case Direct Mailing Schuifkaart Mercedes

De Schuifkaart kan op verschillende manieren verzonden worden. U kunt deze zonder envelop versturen, dus als selfmailer. Als u voorkeur uitgaat naar een envelop of sealing ter bescherming, kunnen wij u daar ook in voorzien.

Custom Made

Case Direct Mailing Schuifkaart

De Schuifkaart kan volledig gepersonaliseerd worden. De vorm van het trek paneel kan in elk gewenst formaat gemaakt worden. Door de lock in deze schuifkaart blijft alle informatie zichtbaar wanneer u aan het paneel trekt.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Het formaat van de schuifkaart is A5 en kan in elk gewenst formaat gemaakt worden. U kunt op zowel de voor- als achterkant informatie plaatsen.
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Lock Schuifkaart. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Voorbeelden succesvolle Schuifkaart mailingen

Aankondiging Duits lespakket met een schuifkaart
Case Laatst toegevoegd Schuifkaarten Uitschuifkaart Twin Slider

Aankondiging Duits lespakket met een schuifkaart

Een nieuw product, in dit geval een nieuw lespakket, moet natuurlijk onder de aandacht van (potentiële) klanten worden gebracht. Het...
Lees verder
Zet uw doelgroep aan tot actie met een schuifkaart
Case Laatst toegevoegd Schuifkaarten Uitschuifkaart Twin Slider

Zet uw doelgroep aan tot actie met een schuifkaart

Zet uw doelgroep aan tot actie met een opvallende vorm van direct mailing. Elke direct mailing van LocoMail bevat een...
Lees verder
Schuifkaart van 100% gereycled natuurkarton
Case Laatst toegevoegd Uitschuifkaart Twin Slider

Schuifkaart van 100% gereycled natuurkarton

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de wereld, zo ook in de drukwerkindustrie. Zo komen er steeds duurzamere manieren van drukken,...
Lees verder
Informatieve mailing Twin slider over mentorschap voor CrossOver
Blog Case Cases Laatst toegevoegd Uitschuifkaart Twin Slider

Informatieve mailing Twin slider over mentorschap voor CrossOver

CrossOver heeft de Twin Slider Schuifkaart als Direct mail gebruikt. CrossOver heeft ervoor gekozen om deze informatieve mailing te gebruiken,...
Lees verder