Case Direct Mailing Twin Slider Uitschuifkaart CrossOver

CrossOver heeft de Twin Slider Schuifkaart als Direct mail gebruikt. CrossOver heeft ervoor gekozen om deze informatieve mailing te gebruiken, zodat ze op een gemakkelijke manier veel informatie kunnen overbrengen naar de ontvanger. De Twin slider is een effectieve en informatieve mailing waarmee u uw ontvangers op een unieke manier kunt benaderen.

Op de buitenkant van de kaart word kort uitgelegd waar CrossOver het over gaat hebben. Ook is het logo van CrossOver aan de buitenkant gedrukt. Aan de rechterkant van de kaart zit een opening. Als u aan die opening trekt dan schuiven de twee zijdes eruit. Op de ene zijde staat hoe de nieuwe collega’s het best opgeleid kunnen worden. Aan de andere kant staan tips over hoe het beleid goed geregeld kan worden.

De Twin slider Direct mail zorgt ervoor dat u op een originele manier veel informatie op een duidelijke manier kan overbrengen naar de ontvanger. Op de buitenkant van de kaart kunt u zien waar de inhoud over gaat. Aan de binnenkant kunt u de tips over het beleid en mentorschap lezen. Op de kaart worden tips gegeven over hoe u nieuwe collega’s kunt opleiden en begeleiden.

De direct mail kunt u gebruiken om een grote groep ontvangers snel en persoonlijk te benaderen. Bedrijven gebruiken Direct Mail voornamelijk om informatie over een nieuw product te verschaffen of om de ontvanger uit te nodigen voor een feest of event.

Heeft u interesse gekregen in deze unieke manier van mailing? Neem dan gerust even contact met ons op, bekijk het volledig aanbod van Schuifkaarten of vraag een gratis sample aan om een betere indruk van het product te krijgen!