Uitschuifkaart Twin Slider

De schuifkaart heeft LocoMail in alle vormen en maten. De nieuwste variant is de uitschuifkaart Twin Slider. Door aan het rechter paneel te trekken komt er aan de andere kant gelijktijdig een paneel tevoorschijn. Deze opvallende direct mail kan maar liefst op zes vlakken incl. de huls, full colour bedrukt worden.

De Twin Slider is een typisch product dat de nieuwsgierigheid wekt van de ontvanger. Deze opvallende DM kan bijvoorbeeld worden ingezet als introductie van een nieuwe naam of aankondiging van een nieuw product. Of u kunt hem inzetten als give-away, bijvoorbeeld een cadeauverpakking, welke per stuk kan worden gepersonaliseerd. Deze opvallende schuifkaart is gemaakt voor bedrijven die hun klanten echt op een originele wijze willen verrassen. Heeft u binnenkort groot nieuws te vertellen en wilt u het op een opvallende manier presenteren? Dan is de Twin Slider iets voor u. Vraag gratis een sample en/ of offerte aan voor uw opvallende mailing

Sample pakket opvallende mailing

Uitschuifkaart

Uitschuifkaart Direct Mail

Deze unieke schuifkaart kan in zijn geheel full colour worden bedrukt. Het formaat van de schuifkaart is uitgeschoven 100mm x 359mm. De uitgeschoven panelen zijn 96mm x 134mm.

Selfmailer

Selfmailer Schuifkaart

De schuifkaart is een selfmailer. U kunt deze zonder envelop versturen. Als u voorkeur uitgaat naar een envelop ter bescherming, kunnen wij u daarin voorzien.

Sluitzegel bij verzending

 Sluitzegel Schuifkaart

Als u de schuifkaart als mailing wilt versturen, plakken wij standaard een sluitzegel boven de duimgreep. U kunt de schuifkaart ook laten sealen en krimpen in folie voor een chiquere uitstraling.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de uitschuifkaart aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren voor de Twin Slider. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Ik wil graag dat mijn klant het verrassingseffect meerdere malen kan ervaren, is dat mogelijk?
Bij de Twin Slider kunt u het verrassingseffect keer op keer ervaren. Een ander voordeel is het formaat kaart, u kunt deze makkelijk meenemen, zodat ook andere van het product mogen meegenieten.

Zijn er belangrijke opmaakspecificaties waar ik rekening mee moet houden?
De kaart kan na het uittrekken van het paneel om twee manieren gedraaid worden: via de horizontale of verticale as. Bij het draaien via de horizontale as, blijft de duimgreep altijd aan dezelfde kant. Als de kaart verticaal gedraaid wordt, draai je de kaart via de langste zijde.

Wat is het papiersoort?
De Twin Slider wordt gemaakt van 350 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.

Wat weegt de Twin Slider?
De uitschuifkaart weegt tussen de 40-50 gram.

Voorbeelden succesvolle Uitschuifkaart Twinsliders

Schuifkaart van 100% gereycled natuurkarton
Case Laatst toegevoegd Uitschuifkaart Twin Slider

Schuifkaart van 100% gereycled natuurkarton

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de wereld, zo ook in de drukwerkindustrie. Zo komen er steeds duurzamere manieren van drukken,...
Read More
Informatieve mailing Twin slider over mentorschap voor CrossOver
Blog Case Cases Laatst toegevoegd Uitschuifkaart Twin Slider

Informatieve mailing Twin slider over mentorschap voor CrossOver

CrossOver heeft de Twin Slider Schuifkaart als Direct mail gebruikt. CrossOver heeft ervoor gekozen om deze informatieve mailing te gebruiken,...
Read More
Informatie overbrengen? Gebruik de Twin Slider als hulpmiddel!
Case Cases Laatst toegevoegd Schuifkaarten Uitschuifkaart Twin Slider

Informatie overbrengen? Gebruik de Twin Slider als hulpmiddel!

Wilt u informatie overbrengen waarvan u graag zeker weet dat dit duidelijk over komt? Gebruik de Twin Slider als hulpmiddel...
Read More
Product introductie op 2 manieren
Case Cases Laatst toegevoegd Schuifkaarten Uitschuifkaart Twin Slider Uncategorized

Product introductie op 2 manieren

De introductie van een nieuw product: hoe maak je het origineel? Het kan best een zoektocht zijn om een gepaste...
Read More
1 2 3