Home » Alle originele direct mail » Schuifkaarten » Gepersonaliseerde Schuifkaart met tabs

Gepersonaliseerde Schuifkaart met tabs

De Schuifkaart van LocoMail is te ontwerpen in verschillende vormen en maten. Een voorbeeld van een Schuifkaart is de Gepersonaliseerde Schuifkaart met klep en tabs. Deze Schuifkaart kan op alle vlakken full colour bedrukt worden. Deze Schuifkaart bevat een klep, wanneer u deze open klapt verlengt de kaart zich in de lengte. Op deze Schuifkaart is het ontwerp doorgetrokken waardoor de kaart één geheel blijft. Het onderste gedeelte van de Schuifkaart bevat maar liefst 4 tabs. Wanneer u aan de tab trekt komt er een nieuw paneel tevoorschijn met nieuwe informatie. Deze is op zowel de voor- als achterkant te bedrukken. De tabs worden in het verlengde van de kaart uitgeschoven en hebben daardoor veel ruimte voor uw (communicatie)boodschap.

Deze Gepersonaliseerde Schuifkaart bevat unieke effecten die ervoor zorgen dat de aandacht van de ontvanger lang vastgehouden wordt. Elke Schuifkaart is uniek en bevat verrassende schuifeffecten. Heeft u vragen over welke mailing het beste bij uw bedrijf past? Of heeft u een idee voor een originele Schuifkaart. Neem dan vooral contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. Tevens kunt u een gratis sample pakket aanvragen om een goede indruk van de mailings te krijgen.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Afmeting

Case Direct Mailing Tabs Schuifkaart George Fischer

De Schuifkaart met trekvel is volledig aan te passen naar uw wens. Alle vier de tabs zijn full colour te bedrukken en bieden veel ruimte voor uw communicatieboodschap.

Formaat

Case Direct Mailing Tabs Schuifkaart George Fischer

De afmetingen van deze Schuifkaart zijn zonder uitgetrokken tabs en dichtgeklapt: 15 cm lang en 21 cm breed. De Schuifkaart is opengeklapt: 29 cm lang en 21 cm breed. De tabs zijn 13 cm lang en 15 cm breed.

Mogelijkheden

Case Direct Mailing Tabs Schuifkaart George Fischer

Omdat er zoveel informatie en/of afbeeldingen kwijt kunnen op de direct mailing, ontdekt de ontvanger steeds weer nieuwe informatie. Alle vier de tabs kunnen ook tegelijk uitgeschoven worden.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.