Muziekkaart met geluid

De Muziekkaart met geluid, oftewel geluidskaart, maakt gebruik van een ander soort effect dan de meeste van onze DM’s. Deze mailing betrekt namelijk het gehoor bij de beleving. Het openen van de full colour bedrukte kaart, activeert de geluidschip en zorgt ervoor dat uw boodschap begint met afspelen.

Wat de ontvanger hoort, is volledig aan u. U kunt een geluid aanleveren, met of zonder een ingesproken bericht, welke wij tot één geluidsfragment mixen. Maak een feestje van uw mailing door het inzetten van de muziekkaart. Perfect als uitnodiging voor een bedrijfsfeest, een symposium of een persoonlijk ingesproken groet. Heeft u nog vragen over hoe u dit product kunt inzetten? Neem vooral contact met ons op.

Sample pakket opvallende mailing

Muziekkaart 147x147mm

 Muziekkaart 147x147mm bekijken

Een vierkante Geluidskaart met dezelfde geluidschip zodat de kwaliteit van de geluid perfect blijft.


Ga naar de pagina Muziekkaart met Geluid 147x147mm

Muziekkaart met Geluid A5

Muziekkaart A5 Bekijken

De originele Muziekkaart in een mooi en duidelijk formaat. De gaten in de achterkant zorgen ervoor dat de muziek duidelijk overkomt.

Ga naar de pagina Muziekkaart met Geluid A5

Pop Up Muziekkaart met Geluid

Pop Up Muziekkaart

De Pop Up Muziekkaart met geluid is een extra dimensie aan uw Muziekkaart. Laat uw boodschap nog duidelijker naar voren komen!

Bekijk de Pop Up Muziekkaart met geluid

Mogelijkheden Muziekkaart

De Muziekkaart met Geluid is een leuke en unieke mailing die op veel verschillende manieren ingezet kan worden. Afhankelijk van de kwaliteit van het geluid, kunt u de ontvanger verrassen met 34 (6 kHz) of 17 (12 kHz) seconden aan geluid. Voor de omslag van het geluid zijn drie standaard formaten van de muziekkaart beschikbaar: A5, A6 of 147x147mm (andere formaten op aanvraag). De geluidschip speelt de door u gekozen geluidsopname of muziek af vanaf een hoek van 90 graden of groter wanneer de kaart geopend is. Voor meer informatie over de muziekkaart kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over dit bijzondere mailing product.

Voorbeelden succesvolle direct mail producten

Aankondiging netwerkapp voor PSV
Case Cases Laatst toegevoegd MoveCard

Aankondiging netwerkapp voor PSV

Speciaal voor de aankondiging van een netwerkapp van PSV hebben wij van LocoMail de opdracht gekregen voor het maken van...
Read More
Twin Sliders direct mail voor Vekoma
Case Cases Laatst toegevoegd Uitschuifkaart Twin Slider

Twin Sliders direct mail voor Vekoma

De Twin Sliders direct mail met een spannende verrassing: de Twin Slider voor Vekoma. De schuifkaart heeft LocoMail in alle...
Read More
Custom made Boekenbon voor Plusworks
Case Cases custom-made Laatst toegevoegd Out of the Box

Custom made Boekenbon voor Plusworks

Deze Custom made Springkubus Boekenbon voor Plusworks is een Pop-up Kubus die op een speciale manier gebruikt is. De Boekenbon...
Read More
Wobble Card mailing als verrassende boodschap
Case Cases Laatst toegevoegd Wobble Card

Wobble Card mailing als verrassende boodschap

13 t/m 16 januari 2020 vindt de Horecava weer plaats en om aan te kondigen dat NTF daar weer aanwezig...
Read More
1 2 3 41