Case Direct Mailing Geluidkaart Doe Mee Met Amy

Afgelopen mei hebben wij een geluidskaart geproduceerd voor podcast ‘Doe mee met Aimy’. Dit is de allereerste interactieve avonturen podcast voor kinderen. Het resultaat was een vrolijk gekleurde kaart met een geluidsfragment waarin robot Aimy vertelt over de podcast. Wilt u meer weten over deze case en onze kaarten met geluid? Lees dan snel verder.

kaarten-met-geluid-locomail-direct-mail

Sander Denneman is de bedenker van podcast ‘Doe mee met Aimy’. Hij wilde iets doen met het feit dat kinderen niet stil kunnen zitten. Robot Aimy stimuleert kinderen in de podcast om actief mee te doen. Middels onze kaarten met geluid werd reclame gemaakt voor de podcast. De Muziekkaart met geluid was een perfecte match met de podcast, omdat bij een podcast geluid een belangrijke rol speelt.

Er werd gekozen voor de vierkante Muziekkaart van 147×147 mm. De kaarten met geluid bevatten een geluidschip die geactiveerd wordt wanneer de kaart geopend wordt. Het geluid komt aan de achterkant uit de kaart naar buiten via de speakergaten. Het geluidselement zorgt ervoor dat er een extra zintuig bij de beleving betrokken wordt. Dit maakt de kaarten met geluid een unieke direct mailing.

In de kaart van Doe mee met Aimy was een spraakbericht van Aimy verwerkt. Hierin vertelde ze over de podcast en legde ze uit dat je de podcast kunt openen door middel van de QR-code. De QR-code was te vinden aan de binnenkant van de kaart. Verder bevatte de kaart vrolijke kleuren waardoor hij meteen opviel. Op de voorkant was robot Aimy te zien met de tekst ‘Doe mee met Aimy!’

kaarten-met-geluid-locomail-direct-mail

Verschillende kaarten met geluid

Wat betreft de kaarten met geluid kunt u kiezen uit verschillende soorten. Naast de 147x147mm versie hebben wij ook een A5 Muziekkaart, een Pop-up Muziekkaart en een Drieluik Muziekkaart. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende Muziekkaart.

Klinkt dit direct mail product u als muziek in de oren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de kaarten met geluid? Neem gerust contact met ons op. Heeft u liever een kaart zonder geluid? Bekijk dan de overzichtspagina met onze andere direct mail producten. Of vraag vrijblijvend een Sample box aan met samples naar keuze.